2777
2789

بچها خدانکنه برای هیچکس پیش بیاد 

ولی اگه از بچگی شاهد رفتارای بد پدرتون با مادرتون باشید شاهد بداخلاقیاش غیراجتماعی بودنش تنبل بودنش خیانت کردنش باشید و مادرتون تا شما ازدواج کنید صبر کنه اما یجایی تو زندگیش خطا کنه و با یه آقایی ب صورت مجازی حرف بزنع ولی حضوری ندیده باشه ب کی حق میدید؟من هردورو مقصر میدونم بیشتر پدرم ک باعث کمبود محبت و فقر محبت مادرم شد ب منم محبت پدری نمیکرد...جدا از همه اینا پدرم این داستانو فهمید

حالا بابام قبلا ک مشکل روانی داشته یعنی پارانویید بوده و خودشو درمان نکرد بعد این داستان رفتن دکتر دارو داد نخورد الان بدتر شده یعنی به حدی ک هذیون میگ و تهدید میکنه مادرمو...میشینه ی گوشه با خودش حرف میزنه گریه میکنه یا ب یچی میخنده...

الان من باید چ حسی داشته باشم دارم نابود میشم این وسط....مامانم آب شده لاغره لاغر شده زیر چشماش سیاه روحیه نداره دیگ مثل قبل نمیگه بخنده..ازینور بابام ک روانش آشفته شده بیشتر نگرانم میکنه ک بلایی سر خودشون نیارع...ازینور غصه میخورم ک آیا بابام درست بشو هست؟اگ برن دکتر و بستریش کنن درست میشه؟توروخدا یچی بگید آرومم کنید هرچی تاپیک میزنم هیشکی هیچی نمیگه دارم دیوونه میشم هیشکیو ندارم باهاش حرف بزنمممم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الهیییییی بمیرم 

میتونی به اورژانس اجتماعی زنگ بزنی 

یا ببریشون پیش مشاوری چیزی؟

یا از یه فامیلی کسی کمک بگیری

دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه 

الهی که مشکلتون هر چی زودتر حل بشه 

خب عزیزم دکتر بره حتما بهتر میشه به یه بزرکتر از خودت بگو کمک بگیر. انشالله دلت شاد بشه

انشاالله فردا بشه ک برن دکتر ولی من داغون شدم میدونی نمیدونم حقو ب کی بدم داغونم داغون

الهیییییی بمیرم میتونی به اورژانس اجتماعی زنگ بزنی یا ببریشون پیش مشاوری چیزی؟یا از یه فامیلی کسی کم ...

خدانکنه عزیزم 

مشاور و روانشناس رفتن فایده نداشت 

پدربزرگم و مادربزرگم در جریانن مادرم چندروز اول رفت اونجا بابام قول داد دیگ اذیت نمیکنه ولی روز ب روز بدتر شد

اورژانس اجتماعی هم مادرم باید خودش بگع زنگ بزنم یا نه ک اونم میگه نمیدونه چیکار کنه...انشاالله فردا دکتر برن ببینیم خدا چی میخواد...من این وسط داغون شدما یعنی الان ب حدی داغونم ک نمیدونم حقو ب کی بدم؟یبار بابام جلوی من با مامانم دعواش شد سر همین موضوع هی میخاست حمله کنه ب مامانم من جلوش وایسادم گفتم تموم کن این رفتاراتو یا طلاق بده یا ببخش انقدر مارو اذیت نکن ولی هی گفت هرچی خاست ب مامانم میگفت و هی حالت هجومی داشت سمت مامانم من از ترس و فشار اعصاب شروع کردم خودمو زدن جیغ میزدم گریه میکردم بسه بسه بسههه ولی نیومد سمتم مامانم اومد دستمو گرفت ک دیگ خودمو نزنم...فقط ب مامانم گفت مقصر تویی مامانمم گفت مقصر تویی ک روانیمون کردی

گفتم من چارپنج ساعت میام اینجا دیوونه میشم وای بحال مامان

میگفت مامانت باید بگه چیا گفتن درصورتی ک مامانم یسری چیزارو گفته بود ولی بابام باور نمیکنه فک میکنه حضوری همو دیدن هرچی مامانم قسم و اینا میخورد فایده نداشت و نداره...و حالام ک وضعیت شده حال خرابش و روان آشفته ترش

نمیدونم چیکار کنم حق با کیه واقعا؟

خدانکنه عزیزم مشاور و روانشناس رفتن فایده نداشت پدربزرگم و مادربزرگم در جریانن مادرم چندروز اول رفت ...

ای کاش پیشت بودم بغلت می کردممم واقعا نمی دونم چی بگمم 

به حق این شب عزیز مشکلتون حل بشههه الهیییی آمیییین

ای کاش پیشت بودم بغلت می کردممم واقعا نمی دونم چی بگمم به حق این شب عزیز مشکلتون حل بشههه الهیییی آم ...

ممنونم عزیزم کاش واقن میشد ب بغل یکی پناه اورد و تا میشد گریه کرد وقتی میرم تو جمع گریم میگیره بزور جلو خودمو نگه میدارم...ولی تو خلوت خودم اشکم نمیاد ک نمیاد انگار واقعا نیاز دارم تو بغل یکی یا کنار یکی انقد زجه بزنم و گریه کنم تا یکم شاید خالی شم...مرسی ک حرفامو گوش کردی انشاالله حاجت روا شی❤️❤️