2777
2789

شکرگذاری معمولا برای اظهار بندگی موجه تر هست 

إبراهيم
وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِن شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِن كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ
ﻭ [ ﻧﻴﺰ ﻳﺎﺩ ﻛﻨﻴﺪ ] ﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﺭﺍ ﻛﻪ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺗﺎﻥ ﺍﻋﻠﺎم ﻛﺮﺩ ﻛﻪ ﺍﮔﺮ ﺳﭙﺎﺱ ﮔﺰﺍﺭﻱ ﻛﻨﻴﺪ ، ﻗﻄﻌﺎً [ ﻧﻌﻤﺖِ ] ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺷﻤﺎ ﻣﻰ  ﺍﻓﺰﺍﻳﻢ ، ﻭ ﺍﮔﺮ ﻧﺎﺳﭙﺎﺳﻲ ﻛﻨﻴﺪ ، ﺑﻲ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﻋﺬﺍﺑﻢ ﺳﺨﺖ ﺍﺳﺖ .(٧) 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

اره من خیلی حالم خوب میشه وقتی سپاسگزار باشم الانم داشتم شکرگزاری میکردم بیا باهام انجام بدیم 

خدایا  تورا سپاس برای ثروتی همچو خانواده ام 

برای ثروتی همچو سلامتی ام 

برای ثروتی همچو اراده من 

برای ثروتی ..........

شکر ایزد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه بگی از چه چیزایی رو از شکر گزاری بدست آوردی؟؟صبحا انجام بدم یا شبا؟

شکر گزاری زمان ندار هر لحظه شکرگزار باش ،،،،،،ولی من همیشه اول صبح آخر شب همیشه شکرگزاری میکنم 

تو این هوا سرد وقتی گرما خورشید بهم میخوره سپاسگزارم 

وقتی ی رانند حق تقدم بهم میده سپاسگزارم.........

حال خوبم و پیشرفتم و همسر خوبم و خانواده خوبم هم رو از لطف و سپاس ایزد دارم 

شکر گزاری زمان ندار هر لحظه شکرگزار باش ،،،،،،ولی من همیشه اول صبح آخر شب همیشه شکرگزاری میکنم تو ای ...

ببین میتونیم از چیزایی ک نداریمم شکرگزاری کنیم؟؟ مثلا خدایا شکرت ماشین خریدم؟

ببین میتونیم از چیزایی ک نداریمم شکرگزاری کنیم؟؟ مثلا خدایا شکرت ماشین خریدم؟

بله قطعا ،،،، من قبل به بدست آوردن شغلم،،، همیشه بابت اش شکرگزار بودم و به شغل مدنظرم  هم رسیدم 

بله قطعا ،،،، من قبل به بدست آوردن شغلم،،، همیشه بابت اش شکرگزار بودم و به شغل مدنظرم هم رسیدم

من حتمن شروع میکنم انجام دادن فقط ببخشیدا دوتا سوال دارم میشه کمکم کنید

۱ اینک بعضیا میگن علت شکرگزاری بنویس مثلا خدایا شکرت پا دارم چون میتونم باهاش راه برم اینطوریه؟؟ یا فقط شکرگزار باشیم؟؟

۲ اینک کتاب راندا برن هرروز شکرگزاری میگ تنجام بدیم در کنارش کارای دیگم میگه برا حال مثبت و  انجام بدم یا نیازی نی؟؟

میشه مثلا برای شغل یا خونه یه مثال شکرگزاری بزنید ک چجوری انجامش بدم؟؟🙏

من حتمن شروع میکنم انجام دادن فقط ببخشیدا دوتا سوال دارم میشه کمکم کنید۱ اینک بعضیا میگن علت شکرگزار ...

شکرگزار عزیزم دلی ،،،قانون خاصی ندار 

مثلا من بابت انگشت هام  میتونم تایپ کنم سپاسگزارم 

من پادکست گوش میدم و گاهی گوش ی کتاب مینویسم 

سپاسگزاریم،،،،،، بله از هرچی چیزی تو این جهان هستی میتونی سپاسگزار باشی عزیزم 

سپاسگزارم بابت شغل خوبم بابت همکار ها خوش برخوردم بابت چای گرمی که سرکار میخورم بابت وجود گل ها اداره 

اینا رو قبل از اینکه  کارمند بشم ،،،،میگفتم و  الان هم میگم 

و واقعا حالم خوب میکنه 

شکرگزار عزیزم دلی ،،،قانون خاصی ندار مثلا من بابت انگشت هام میتونم تایپ کنم سپاسگزارم من پادکست گوش ...

اهان پ مثلا خدایاشکرت ک مثلا خونه خریدم همسایه های خوبی دارم اینطوری درسته؟ سپاسگزارم بگیم یا خدایا شکرت؟؟