2777
2789
عنوان

وای دهه هشتادیا چه زود بزرگ شدن

168 بازدید | 20 پست

ورودی های دانشگاه امسال متولد 85 بودن 

خیلی زودهههههه

دهه هشتادیا الان نهایتا باید کلاس هشتم یا نهم باشن 

خدایا خودت هوامو داشته باش 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوده منم به عنوان یه دهه هشتادی که دارم مامان میشم حس میکنم خیلی زود بزرگ شدم

وااای نگووووو 

دهه هشتادی داره مامان میشه 

چرا زدید رو دور تند 

خدایا خودت هوامو داشته باش 

هعیی باورم نمیشه ۲۱ سالمه همین دیروز میرفتم مدرسه

۱۴۰۲/۹/۲۸ کاربریم برگشت مرسییی بالاخره😂🥲               متاهل💍                                                                           میشه برای نیتم یه صلوات مهمونم کنید🥺💙

وااای نگووووو دهه هشتادی داره مامان میشه چرا زدید رو دور تند

خیلیم تند نبود باورکن😂ولی شد دیگه😂

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

دانشجویی الان

نه عزیز ازدواج کردم 

۱۴۰۲/۹/۲۸ کاربریم برگشت مرسییی بالاخره😂🥲               متاهل💍                                                                           میشه برای نیتم یه صلوات مهمونم کنید🥺💙

من متولد ۸۱ 

وقتی با نامزدم دوست شدم هفده سالم بود 

الان شاغلم جلسه برگزار میکنم سخنرانی و فلان 

نامزدم میگه باورم نمیشه کی آنقدر بزرگ شدی تا دیروز خودم بهت شیر میدادم خودم بزرگت کردم 😂😂

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛