2777
2789
عنوان

چه جوری نذارم انرژی های منفی خانواده بهم سرایت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی والا هر چیزی میگفتن تو ذهنم میگفتم بیخیال یه روز میرسه دقیقا عکسشو بهم میگن باورت نمیشه ولی بخخ ...

میدونم همین میشه همیشه اینجوری شده حرفای اونا غلط از آب دراومده من چیکار کنم اعصابم بهم‌نریزه 

میدونم همین میشه همیشه اینجوری شده حرفای اونا غلط از آب دراومده من چیکار کنم اعصابم بهم‌نریزه

چشماتو ببند لبخند بزن نفس عمیق بکش 

اگه میتونی یه عطر هم بزن

به همین سادگی

البته تو تنهایی هااا

🧔اقا هستم
ببین نمیشه جوری ناراحت میشم که همه می‌فهمن چه برسه به اونقلبم آتیش میگیره

ببین مادر من برا اینکه ناراحتم کنه و میدونست این جمله نقطه ضعفمه هی بهم‌‌ میگفت مث بچه های ۱۰ ساله ای و منم ناراحت میشدم ، تا اینکه از یه جایی به بعد این جمله رو که میگفت من میگفتم آره مث بچه های ۲ ساله ام، بهش فهموندم که دیگه با این جمله‌ نمیتونی ناراحتم کنی اونم دیگه نگفت.

به حساب خود برسید قبل از آنکه به حسابتان برسند.

چشماتو ببند لبخند بزن نفس عمیق بکش اگه میتونی یه عطر هم بزنبه همین سادگیالبته تو تنهایی هااا

اینا در مقابل مشگل من خیلی راه حل های ساده این

دیگه تبدیل به بیماری شده در من چون سال هاس مداممممم گوشم تحقیر و توهین و توسری میشنوه اولا مقاومت میکردم ولی دیگه الان نا ندارم بجنگم انرژیم تموم شده

ببین مادر من برا اینکه ناراحتم کنه و میدونست این جمله نقطه ضعفمه هی بهم‌‌ میگفت مث بچه های ۱۰ ساله ا ...

مامان من تا حالا هزار بار در این باره حرف زدیم اما آدم نمیشه

رفتارش با من فقط مقایسه و تحقیر و سرزنشه 

به خونش تشنم

خب برو سر کاریا کلاسا یا گروههای مجازی مثبت اندیشی یا شکر گذاری برو

خودم تو مجازی مدام گوش میدم و مطلب میخونم اما انرژی منفی در من غلبه کرده و نا ندارم اصلا جون ندارم دیگه

خودم تو مجازی مدام گوش میدم و مطلب میخونم اما انرژی منفی در من غلبه کرده و نا ندارم اصلا جون ندارم د ...

میدونم بخدا ،درکت میکنم خواهر ولی باید ادم خودشو بسازه ازنو 

متاسفانه بعضی خونواده ها فوق الاده نادونن و بچه ها و ثمره های زندگیشونو داااغون میکنن

سعی کن از همین فردا خودتو ریست کنی

با خودت بگو و بقبولون که خونوادت بیمار هستن و بهترین راه اینه که حرفا و داد و بیداد های بیمار رو جدی نگیریم

بخدا نزدیک شو و ازش کمک بخواه 

به جان خودم قسم اگه با خلوص ازش کمک بگیری دستتو میگیره جوری که خودتم شوکه میشی

🧔اقا هستم
خودم تو مجازی مدام گوش میدم و مطلب میخونم اما انرژی منفی در من غلبه کرده و نا ندارم اصلا جون ندارم د ...

حالا شما دختری

من که پسر بودم چه باید میکردم!؟!؟

غرورمو داااغون کردن

ولی با یاری خدا نجات پیدا کردم

🧔اقا هستم