2777
2789
عنوان

به خانواده پدری رک گفتم خونمون نیاین مامانمم قشنگ رید بمن

| مشاهده متن کامل بحث + 7643 بازدید | 160 پست

به نظرم برو کتابخونه درس بخون هم تمرکزت بالا میره هم از حاشیه دور میشی 

من یادش بخیر یک سال رفتم کتابخونه

🌻🌻برای رسیدن به موفقیت لازم نیست خیلی قوی باشی. فقط کافیه از یک چیز قوی تر باشی: ” از قوی ترین بهانه ات “🌻🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کردی آفرین 

چندوقت دیگه مادرت پشیمون میشه چرااینقدبرااینا خودشوزحمت انداخته

درضمن دیگه دوره ای شده که آدم بایدبه خودش وزندگیش برسه نه بعضی فامیلهای مفت خور

هیچ عذاب وجدانی نداشته باش به اینکارت ادامه بده باسیاست 

ولی اعصاب خودتوخوردنکن که بتونی تمرکز به درسات داشته باشی

لطفا هیچکس درخواست دوستی نده 
نمیدونم اشکامم بند نمیاد

چیشده خبببب  باید دلیلی داشته باشه بهم بگو میتونی دردودل کنی عزیزم

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

وقتی تو جمع به جای بابا مامانت جواب بدی کسی گوش نمیده برا اینک ثایت کنن به حرف یه بچه مهمونی کنسل نمیکنن محکمتر میخان حتما بیان شما باید میذاشتی میومدیذ خونه میگفتی بعد کنکور من هرچی خواستید مهمونی بازی کنید

یچیز دیگه بگم؟فقط عموم نبودپسر خاله ی مامانمم بودتو یه مراسم کلاس ۵ بودم و حتی یذره ام سینه نداشتم گ ...

عزیزم روحت رواروم کن با گفتن و تکرارکردن اروم نمبشی دلت بیشتراتیش میگیره..بروکاری ک گفتم روانجام بده شباقبل خاب حتماانجام بده تا روحت درارامش باشع

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
هچ هر جا این دوجمله رو تو نی نی سایت دیدی بدون چالش چاخانه

😐😐😐😐

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

نمیدونم چرا انقدر بچه ها زبون دراز شدن راستش منم از بی ادبی کردنت خوشم نیمد این ی طور بی ادبی ب پدر مادرته اونا هستن ک باید تصمیم بگیرن کی بیاد و کی نیاد شما درنهایت فقط میتونی ب پدرمادرت بگی و خواهش کنی چطور این همه مهمونی رفتی ب قول خودت ولی تا خاستن بیای درس داری؟؟

وااین همه دارم جون میکنم با تجربیعلاقه ندارم ب چیزای دیگه

امیدوارم رشته و شهر و آینده ای که دوست داری نصیبت شه. اون لاماها هم به درجه ای از معرفت برسی که مادرتو زن خطاب نکنی.  

چهارتا خط هم راجع ب تغذیه مطالعه داشتم کمکی بربیاد دریغ نمیکنم.

دیگه خب خونه خودشونه اختیار دارن شما هم ساعتی که خونه خلوته درس بخون مهمون میاد ساعت استراحتت باشه برو بخواب 

من خودم گاهی از ساعت ۶ صب شروع میکردم درس خوندن 

گاهی ساعت ۲ شب رو کتابا بودم ساعت درس خوندن و ساعت خوابت رو یه جوری تنظیم کن که وقت شلوغی درس نداشته باشی