2777
2789

پسرم ، دوستان من یه دختریو دوست دارم ، ۱۹ سالمه 

خلاصه اون دختره نمیدونه دوسش دارم و.....

ولی خیلی دوستش دارم 

دیروز تو یه مغازه یه دختر دیگه ایو دیدم ، دختره نگاهش یطوری بود که معلوم بود ازم خوشش اومده حتی خودشونم سر حرفو باز کردن 

راستش منم از دختره خوشم اومد(نمیگم عاشق شدم ولی تو نگاه اول خوشم اومد) چون خیلی باکلاس و مهربون بنظر میومد و اینکه بهم توجه میکرد باعث شد ازش خوشم بیاد

ولی با اینکه به کسی که عاشقشم حتی نگفتم دوستش دارم و نمیدونه خودمو متعهد دیدم و ول کردم 

الان میترسم این دختری که دوسش دارم ، اون از من خوشش نیاد و جوابش منفی باشه یا تا سال دیگه که می‌خوام به خانواده بگم ازدواج کنه و تو حسرت این یکی بمونم...

واقعا بعضی موقعا آدم میمونه چیکار کنه....

من یه تار مو اونی که عاشقشمو به دنیا نمی‌دم ولی اگه جوابش منفی باشه انگار دوتا شکست میخورم ، هم به این نرسیدم و هم اونو از دست دادم 

نقد و ول کردم برای نسیه چون نسیه خیلی خیلی برام ارزشمند تر بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه عاشق اون بودی ب یکی دیگه فک نمیکردی

این حرفو نزن 

من خیلی وقته اینو ندیدم ، وقتی میدیدمش هیچ دختری به چشمم نمیومد 

ولی یه بازه زمانی زیادیه ندیدمش و حتی چهرش داره از یادم می‌ره....

طرف ازدواج کرده خیانت می‌کنه 

من اصلا باش رابطه ای ندارم ولی قید اینو زدم

میگن بین کسی که دوسش دارین و کسی که دوستون داره اونی رو انتخاب کنید ک دوستون داره

اخه نمی‌دونم اونی که عاشقشم دوستم داره یا نه 

خودم احساس میکنم داره....

نمی‌دونم واقعا سردرگممم

فشار عصبی شدیدی رومه و خیلی دوست دارم یکی باشه حداقل باش چت کنم ، ولی ازونورم دلم پیش اینه...

کاش همین الان بش میگفتم و یم می‌گفت دوست ندارم تا شاید بتونم اونموقع قیدشو بزنم....

وگرنه دوستمم داشته باشه با توجه به مانع هایی که جلومه پیر میشم

چرا به اون دختری که دوسش داری و علاقه مندی نمیگی که دوسش داری و خودتو خلاص کنی

چون رابطه ما باشون خانوادگیه ، اونم منو نمی‌شناسه 

باید از طریق خانواده بش بگم....

که خانواده هم باشون راحت نیستم....

به ی خواهری برادری اشنایی بگو بره صحبت کنه

دردم نداشتن خواهر😥

کاش یه خواهر بزرگتر داشتم....

حتی میتونست باش رفیق شه بدونه اینکه به خانواده بگه ببینه مزه دهنش چیه ، اگه اوکی بود موقع ازدواج می‌گفتیم به بقیهنه اینکه از نوزده سالگی بخوام به خانواده ها بگم...

دردم نداشتن خواهر😥کاش یه خواهر بزرگتر داشتم....حتی میتونست باش رفیق شه بدونه اینکه به خانواده بگه ب ...

دختر دایی دخترخاله چمیدونم تو فامیل کسی نداری که باهاش اوکی باشی بهش بگی اون بره صحبت کنه