2777
2789
اخی چند می ارزید

پنج اون موقع و کارتام ‌. همش بود بهداشت . نظامم . همه چی

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اشکالی نداره عزیزم فدای سرتمهم سلامتیته

ممنون . بله درسته اما شادی ساده ای بود برا من 

حیف

شب و روز کارم دعاست تا پیدا بشه . هنوز امید دارم

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهمونی بودم خدا به پدرو مادرم عمر طولانی بده سر پا خودشون و همیشه سرحال و سلامت و شاد باشن 

جمعها هم میتونه خوب باشه و هم در عین حال بد 

با این سن بالای ۳۰ سالم

دنیای آدم بزرگا رو دوست ندارم 

خدایا منو درگیر دنیای آدم بزرگا نکن 

من درون و روحم لطافت پنج سالگیم رو میخواد حفظ کنه 

من پنج سالمه نمیخوام بزرگ بشم 

از مهمونی هم انرژی مثبت گرفتم و هم منفی 

الان دارم با خودم میجنگم که منفی رو از خودم دور کنم 

حال روحیم بیشتر از اینکه خوب باشه بد شد بعد مهمونی 

ما دوشب یلدا داشتیم خداروشکر هر دوشب خوب بود 

یک شب خونه مادرم و یک شب خونه مادرشوهرم 

رقص پسر کوچیکم خیلی بهم چسبید یک سال نیم هست با قاشق برای کیک یلدا رقص چاقو کرد انقدر خنده داربود همه غش میکردن از خنده🤣😂

خوش گذشت، سوتی دادم😭بابام گفت خیلی ساده ای

تعزیف کن

خدایا به قلبم ارامش بده به روحم ارامش بده عزیزانم را فرزندانم راه به حرمت پاکی حضرت فاطمه زهرا س حفظ کن تقدیرشان را خوب مقدور بفرما خدایا خودت کمکمون باش پناهمان باش
هیچی مامانم طبق معمول با بابام دعوا کرد از ۹ رفته انباری تمیز میکنه از لجش منم واسه امتحانم میخوندم ...

چرا سر چی دعوا کرد

خدایا به قلبم ارامش بده به روحم ارامش بده عزیزانم را فرزندانم راه به حرمت پاکی حضرت فاطمه زهرا س حفظ کن تقدیرشان را خوب مقدور بفرما خدایا خودت کمکمون باش پناهمان باش
نشسته بودم خودش یکم پایین رفته بود پسرم نارنگی ریخته بود خم شدم بردارم از روی فرش بیشتر رفت پایین خو ...

شوهرت بیشتر اب و تاب داده ولی خوب بلوزت خیلی کوتاه بوده لابد 

مگه شب یلدا کادو هم میدن ؟؟؟

من به مهمونا ی خودم همشون کادو دادم 

برای بچه ها کاپشن برای خواهرام سر همی 

فقط تو دنیا جز همسرم اونا رو دارم دایره احساساتم برای اوناست 

خونه بودیم واز دست همسایه زبون نفهممون عاصی شدیم.تا یک شب صدای ضبط و...می اومد.بخدا کم آوردم از دست این همسایه.هر هفته همین بساط داریم با این الکی خوشا.کسی مخالف شادی نیست.ولی تورو خدا مراعات همسایه را هم بکنید.چرا اونقدر سر وصدا می کنید.