2777
2789
عنوان

انگار قسمت نبود کنکور شرکت کنم🙂

85 بازدید | 13 پست

کارنامه ام رو مدیو بالا نمیاره

معدلام رو

کد دانش اموزی رو نداشتم

حس میکنم دیپلمم ثبت نشده

فردا میخواستم برم مدرسه بگیرم

انگار تعطیله:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کد دانش آموزی شماره ملی هستمعدل هر چی خواستی بزن مهم نیستجمع کن این وضعیت از پیش باخته رویا مثل آدم ...

معدل هرچی بزنم فک کنم مشکلی پیش بیاد

نه درس هم نخونم به شوهر فکر نمیکنم

پس خونه بمونه بپوسه یا باید شوهر کنییا درس بخونی.یا یه کار درستی پیدا کنیبا دیپلم سخته مگر خودت کار ...

من اصلا از طریق دانشگاه انتظار ندارم سرکار برم

خودم هنر بلدم برای یادگیری بیشتر میخوام برم

پس خونه بمونه بپوسه یا باید شوهر کنییا درس بخونی.یا یه کار درستی پیدا کنیبا دیپلم سخته مگر خودت کار ...

یعنی چی این حرف هرکی شوهر نکنه میپوسه؟ چرا قوانین زندگی خودتو به کل دنیا تعمیم میدی خیلی مهارت های پولساز هستن که هیچ ربطی ب مدرک تحصیلی ندارن واقعا دیدگاه بعضی هاتون ادم رو آزار میده 

یعنی چی این حرف هرکی شوهر نکنه میپوسه؟ چرا قوانین زندگی خودتو به کل دنیا تعمیم میدی خیلی مهارت های پ ...

پاراگراف دوم رو خودم گفتم انسان به اصطلاح دانا

کارآفرینی یا پولسازی بر اساس مهارت یا هنر

استارتر هم گفت میتونه پس موضوع شوهر منتفی هست

سلام
پاراگراف دوم رو خودم گفتم انسان به اصطلاح داناکارآفرینی یا پولسازی بر اساس مهارت یا هنراستارتر هم گف ...

نتونه هم میمونه خونه مامان باباش شوهر کردن نه افتخاره نه دستاورده نه ضرورت انسان نادان

نتونه هم میمونه خونه مامان باباش شوهر کردن نه افتخاره نه دستاورده نه ضرورت انسان نادان

احمق 

ازدواج در زمان ، مکان و انسان مناسب باعث پیشرفت انسان میشه

سلام