2777
2789

امشب دل هواشو کرد خیلی دل تنگشم چند روزه میخواستم برم سر خاکش فرصت نمیشد شب یلدا جای خالیشو حس کردم

فردا میخوام برم پیشش ی دل سیر گریه کنم کاش خدا داداشمو ازم نمیگرفت😥تو این دنیاکه روز خوش ندید کاش اون دنیا جاش خوب باشه

قدر همو بدونید روزی میاد که برای نبودن عزیزاتون گریه میکنید امشب یهو زدم زیر گریه من پدر خوبی ندارم ولی اون برادر اسمونیم همیشه پشتم بود همیشه هوامو داشت کاش خدا منو با نبودش امتحان نمیکرد😣😞

چرا خوبا رو خدا میبره

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بابام امسال یلدا یه دقیقه بیشتر داغ نبودنش به دلم سنگینی میکنه 

خدا همه اسیران خاک رو بیامرزه

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 
غصه نخور گریه ام نکن به جایگاه خوبش فکر کن که اون دنیا جاش خوبه جوون ها گناه چندانی ندارن خدا زود می ...

خیلی ناراحتم بابت جوون مرگیش با کلی ارزو و هدف رفت زیر خاک 

روز فوتش با تولدش یکی بود صبحش رفتم براش کیک گرفتم ولی بعد از ظهرش....😞😥

لطفا برای ارامشش دعا کنید ممنونم🙏😥💔