2777
2789

یه سایتی هست خیییلی دقیق و خوبه سرچ کن یه کلیک کنی برات فا.ل میگیره

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسمش سایت چیه؟

بزن ف.ال آنلاین اولین سایت

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

کردم

ای فروغ ماه حسن از روی رخشان شما
آب روی خوبی از چاه زنخدان شما
عزم دیدار تو دارد جان بر لب آمده
بازگردد یا برآید چیست فرمان شما
کس به دور نرگست طرفی نبست از عافیت
به که نفروشند مستوری به مستان شما

بخت و اقبال بیدار شده است. خشونت و غضب را از خودتان دور کنید. عده ای به شما کمک می کنند دست آنها را پس نزنید. عاقبت خودتان را به زر نفروشید. ناامیدی باعث پریشانی تان شده است. این گوی و این میدان همت طلب کنید تا خداوند نیز شما را یاری فرماید

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونتم عزیز نیت کردم

هر که را با خط سبزت سر سودا باشد
پاي از اين دايره بيرون ننهد تا باشد
من چو از خاک لحد لاله صفت برخيزم
داغ سوداي توام سر سويدا باشد
تو خود اي گوهر يک دانه کجايي آخر
کز غمت ديده مردم همه دريا باشد

برای تحقق یافتن اهداف و آرزوها باید از همه لحظات زندگی استفاده کرده و آن ها را هدر ندهید. از کینه توزی و کدورت حذر کنید و مهربانی و عشق خود را نثار دیگران کنید. ثابت قدم باشید تا به مراد دل خود برسید.

اندوهگین نباشید که با گله و شکایت درهای بسته باز نخواهد شد. از یاد خداوند غافل نشوید و با ایمان و توکل جلو بروید تا بتوانید بر سختی ها و غم و غصه غلبه کنید. به زودی مسافرتی پر برکت در پیش خواهید داشت.

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40