یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
همین تازه یه کلیپ تو اینستا دیدم حالم خیلی بهم ریخت راننده سرویس بچه ابتدایی رو به زور کشوند تو ون و ...
💔💔
درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
نمیدونم والا. من برداشتم این نبود که دوستشون نداشته باشن. ببین مثلا خانومه جوون بود بیست و پنج شیش. توی کل اون دو ساعت من صداشو نشنیدم از این ساکتا بود و زیبا هم بود و تیپ معمولی امروزی. خیلیییییی ریلکس بود آرامش عجیبی داشت
حالا این دو تا کیس که گفتم کیس هایی بود که زن و شوهر باهمن. کیس طلاق خیلی داشتم سیزده ساله وکیلم بیشتر پرونده هام خانوادگیه. خیلی موارد بوده بعد طلاق مثلا عملا مادربزرگ نگه داشته یا یه مدت مادر گرفته بعد دیده ازدواج کردم داده شوهر یا خانواده خودش یا خانواده شوهر و بچه بزرگ بوده. یا مثلاً مورد داشتم که بچه سه ساله رو سه ماه طول کشید تا مادرش بره استان دیگه و تحویلش بگیره. هیچوقت مورد عجیب نداشتم همیشه مادر بچه رو میخواست یا بچه در رفت و آمد بود. تا اینکه از پارسال یه موکلی اومده که از دستش هر روز غصه میخورم و هر روز بهش فکر میکنم. یه دختر بیست و دو سه ساله هست که چند بار قهر کرده و دوباره بعد چند ماه برگشته و الان دیگه برای همیشه قهر کرده. این دختر که خانواده شم دستشون به دهنشون میرسه هر بار که قهر میکنه چند ماه بچه دو ساله شو میندازه میاد میگه نه خودشو میخوام نه پدرشو. بعد چند ماه که برمیگرده هر بار بچه یه مدت باهاش غریبه ست. تازه دو سال کاملش هم نشده. من میگم باشه فقط بیا ملاقات بگیریم میگه نه حتی نمیخوام ببینمش چون موقع تحویلش مجبورم خانواده پدرشو ببینم. میگه من شکممو بریدن سزارین کردم برای کی حرفاش خیلی تکان دهنده س. یه ساله که هنگم دختر خوبی هم هستا مظلومه و عجیبببببب