2777
2789
عنوان

چرا خدا تقاص بعضی چیزارو نمیگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 28 پست
اگر خدا هست و میتونه کاری کنه و نمیکنه پس ظالمه اگر هست و نمیتونه کاری کنه پس خدا نیست

با کمی مطالعه میتونی متوجه قضیه بشی عزیزم 

خدا راه رو برای انسان تعیین کرده گفته از این راه بیا تا رستگار بشی و به من برسی 

از اون طرف شیطان هم راه بد رو داره پیشنهاد میده 

و این کاااااملا اختیاری هست که انسان کدومش رو انتخاب کنه 

چون انسان برخلاف بقیه موجودات عقل و قدرت اختیار داره برای همین اشرف مخلوقات هست

و اینکه ما که از آینده خبردار نیستیم گلم 

شاید خدا یه برنامه بهتر و قشنگتری چیده 

هیچ کسی از حکمت خدا آگاه نیست

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

از حرفت قلبم درد گرفت. کلماتی که برای تو صیف پروردگار به کار می بریم همچون آیینه ایست که خود را در آ ...

عزیزم هر کس باوری داره 

شما حرف های معلم دینی رو دارید تکرار میکنید. داستان های جالبیه و دقیقا برای همینه که انسان در جامعه ی ما نمیتونه خودش تصمیم بگیره. چون فکر می‌کنه یه موجود ماورایی هست که هواشو داره قراره جواب بدی ها رو بده و به موجودات بیچاره خوبی کنه. بخاطر همینه که خوابیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با کمی مطالعه میتونی متوجه قضیه بشی عزیزم خدا راه رو برای انسان تعیین کرده گفته از این راه بیا تا رس ...

عزیزم ممنون وقت گذاشتی و تایپ کردی. با کمال احترام این مطالعه نیست این تکرار داستانیه که میخوان باورش کنیم.

انسان خدای خودشه‌. دین افیون توده هاست 

عزیزم هر کس باوری داره شما حرف های معلم دینی رو دارید تکرار میکنید. داستان های جالبیه و دقیقا برای ه ...

اینا اولا حرفای معلم دینی یا نظریه نیست چکیده تمام دانش دانشمندان و مولانا و عارفان و ادیان و جهانه وعلم و روان شناسی و همه ثابت کردن. روز آفتاب درآمده و روشنه انکار شما نه لطمه ای به آفتاب میزنه نه اونو از کارش باز میداره

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

عزیزم ممنون وقت گذاشتی و تایپ کردی. با کمال احترام این مطالعه نیست این تکرار داستانیه که میخوان باور ...

خواهش میکنم 

نظرات و اعتقاداتمون کاملا متفاوت هست 

و من احترام میذارم 

اما بنظرم معنی قرآن رو یه بار مطالعه کن و بخون 

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

قشنگم عزیزدلم خدا خیلی چیزا میدونه که ما ازش بی خبریم خدایی به اون بزرگی و عظمت مطمئن باش فراموشت نم ...

چرا گذاشت گناه یکی دیگه بیفته گردن شوهر من ،مگه شوهرم بیگناه نبود چرا تهمت به اون بزرگی بهش زدن خدا هم همینجوری نشست وتماشا کرد حالا یه درصد فکر کن شوهر من گنهکار من چی گناهی داشتم یه عالمه حرف شنیدم کاش همون موقع از شدت فشار سکته میکردم ومیمردم واینهمه عذاب نمیکشیدم

اینا اولا حرفای معلم دینی یا نظریه نیست چکیده تمام دانش دانشمندان و مولانا و عارفان و ادیان و جهانه ...

اجازه بدید، اولا مولانا و عارفان دانشمند نبودند، اگر مطالعه داشته باشید متوجه میشوید که عرفان علم نیست بلکه یک سری دستورات برای رسیدن به یک هدف ذهنیه چیزی شبیه مدیتیشن (با دستورات بیشتر و تلفیق شده با دین)

ثانیا روان شناسی کجا خدا رو ثابت کرده؟ شاید عنوان من درآوردی به نام روان شناسی اسلامی رو میفرمایید

ثالثا من توقع ندارم حرف من رو بپذیرید 

فقط بی نظمی های جهان بیشتر از نظمشه (نظمی که حاصل تکامله)

چرا گذاشت گناه یکی دیگه بیفته گردن شوهر من ،مگه شوهرم بیگناه نبود چرا تهمت به اون بزرگی بهش زدن خدا ...

دور از جون گلم 

همه چی درست میشه نگران نباش 

ابنا تقصیر خدا نیست که 

تقصیر بنده خدا هست که اشتباه میکنه 

و مطمئن باش در نهایت حق به حقدار میرسه 

خواهش میکنم نظرات و اعتقاداتمون کاملا متفاوت هست و من احترام میذارم اما بنظرم معنی قرآن رو یه بار مط ...

گر تو کنی بر مه تفو بر روی تو باز آید آن. مولانا. در. مورد کسانی که خدا و زندگیو انکار میکنن مولا میگه. بر ماه تف بینداری به روی خودت برمی گرده 

خواهش میکنم نظرات و اعتقاداتمون کاملا متفاوت هست و من احترام میذارم اما بنظرم معنی قرآن رو یه بار مط ...

متشکرم خواندم و البته به عنوان رفرنس برخواهم گشت حتما و میخونم بازم. 

اگر وقت کردید پیشنهاد من اینه که در بعضی جلسات جامعه شناسی و فلسفه هم شرکت کنید (البته ترجیحا حکومتی نباشند. اگر خواستید منابع بیشتر بصورت خصوصی معرفی میکنم)❤️

اجازه بدید، اولا مولانا و عارفان دانشمند نبودند، اگر مطالعه داشته باشید متوجه میشوید که عرفان علم نی ...

شما اصلا می دانید مولانا کیه؟ قرآن و یک بار خوندید؟ آره اینا دانشمند نیستن اما حرفای هزاران سال پیش اینارو علم هم تازه تازه ثابت کرده. 

شما اصلا می دانید مولانا کیه؟ قرآن و یک بار خوندید؟ آره اینا دانشمند نیستن اما حرفای هزاران سال پیش ...

بله متاسفانه مطالعه داشتم. البته تصور میکنم برای توجیه حرف قرآن دست به دامن چسبوندن و وصل کردنش به هر علمی شدند. 

البته من خوشحالم از این بحث و قصد جسارت به شخص شما رو ندارم.

بله متاسفانه مطالعه داشتم. البته تصور میکنم برای توجیه حرف قرآن دست به دامن چسبوندن و وصل کردنش به ه ...

منم قصد رنجاندن و توهین به شما  و هیچ کسو ندارم.و احترام می زارم به نظر و فکر همه. و آفریده را به خاطر آفریده دوست دارم و هر انسانی را نشانه ای از پرودگار می دانم. 

متشکرم خواندم و البته به عنوان رفرنس برخواهم گشت حتما و میخونم بازم. اگر وقت کردید پیشنهاد من اینه ک ...

حتما متشکرم