2777
2789
مشکل اینجاست آزمایش تی اس اچم نرمال بوده و تی پی یو بالا . دو ساله مشکل پوستی حاد برام بوجود آورده. ...

منم تی پی او ۴۹۰ بود 

همون قرص تیروئید مدام مصرف کردم رسید به ۹۰ 

سرخود کورتون نخور شرايط ما خاصه 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
منم تی پی او ۴۹۰ بود همون قرص تیروئید مدام مصرف کردم رسید به ۹۰ سرخود کورتون نخور شرايط ما خاصه

عزیزم یعنی بقیه نرمال بود فقط تی پیو بالا بود 

مت فقط تی پی یو ولی دارو ندادن روی ۳ هزار باد

عمرم‌ رو یک نفر تباه کرد که داره زندگی شو میکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم تی پی او ۴۹۰ بود همون قرص تیروئید مدام مصرف کردم رسید به ۹۰ سرخود کورتون نخور شرايط ما خاصه

خب گلم چه مدت روزی چه اندازه مصرف کردی 

عزیزم یعنی بقیه نرمال بود فقط تی پیو بالا بود مت فقط تی پی یو ولی دارو ندادن روی ۳ هزار باد

اره tsh ام نرمال بود اون موقع 

ولی tpo ۴۹۰ 

فقط همون قرص تیروئید ات بخور زیر نظر فوق تخصص غدد باش 

ببین شرایط ما بده وپبه ظرم سرخود کورتون نخور میزنی خودت بیچاره میکنی

خب گلم چه مدت روزی چه اندازه مصرف کردی

دو سال تمام مصرف کردم زمان برد ولی نتیجه داد 

من کمتر از شما بود دوز من ۵۰ بود شاید شما ۱۰۰ نیاز داشته باشی 

بهتره بری دکتر 

اره tsh ام نرمال بود اون موقع ولی tpo ۴۹۰ فقط همون قرص تیروئید ات بخور زیر نظر فوق تخصص غدد باش ببین ...

مشکل  پوستی حاد برام بوجود آورده دو ساله درگیرم.  پریودم طولانی شده . نزدیک پریودیمم ورم چشم و ملتهب دارم . 

دو سال تمام مصرف کردم زمان برد ولی نتیجه داد من کمتر از شما بود دوز من ۵۰ بود شاید شما ۱۰۰ نیاز داشت ...

اسم دکترت چی بود گلم 

آخه مطمعنی گلم جز تی پی یو همه چی نرمال بود. بهم ندادن هیچی گفتن تا کم کار نشه نمیشه بدیم

دو سال تمام مصرف کردم زمان برد ولی نتیجه داد من کمتر از شما بود دوز من ۵۰ بود شاید شما ۱۰۰ نیاز داشت ...

دوسال دارم با حرف دکتر آنتی هیستامین مصرف میکنم یک دکتر دیگه کورتون هیدروکریتیزون داد . بنظرم بخاطر همین آنتی بادی تی پی یو مشکل پوستی حاد زدم خارش و .... 

اسم قرصت لوکسین ۵۰ بود یا قرص ۱۰۰ رو نصف میکردی

من مادرم ۱۰ ساله بخاطر تیرویید دارو میخوره

اسم دکترت چی بود گلم آخه مطمعنی گلم جز تی پی یو همه چی نرمال بود. بهم ندادن هیچی گفتن تا کم کار نشه ...

اره بخدا همه چیم‌نرمال بود فقط tpo بالا بود 

دکترم از شهر خودم خیلی دوره میرفتم اصفهان من اهوازم 

فکر‌کم‌اسم دکتره مجید رمضانی بود

نه همون ۵۰ میخورم ولی خارجیش میخورم

اسم خارجیش چیه گلم میشه بگی فدات 

چه موقع میخوری گلم 

عوارض نداره برات ریزش مو و ... 

اره بخدا همه چیم‌نرمال بود فقط tpo بالا بود دکترم از شهر خودم خیلی دوره میرفتم اصفهان من اهوازم فکر‌ ...

گفتم ببینم نوبت دهی آنلاین داره مراجعه کنم . 

دکتر من میگفت نیاز به دارو نداری . تی پی یو یعنی سابقه تیرویید ارثی داخل ژن تون هست . 

من سر این مشکل نه میتونم گلوتن بخورم نه لبنیات نه حبوبات بدتر میشم

گفتم ببینم نوبت دهی آنلاین داره مراجعه کنم . دکتر من میگفت نیاز به دارو نداری . تی پی یو یعنی سابقه ...

اره مکمل سلنیوم اگه پیدا کردی بخوری خیلی خوبه 

لبنیات و کافئین و قهوه اینا نخور

گلوتن هم باید کمتر بخوریم