2777
2789
عنوان

عکس یلدایی منو دوقلوهام😍

| مشاهده متن کامل بحث + 32274 بازدید | 242 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کسی هست بزارم؟

من هستم

𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ ‌ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️ ✿◉●•◦

بزهر دیکه

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "من میخام مامان دوتا نفس کوچولو بشم که آخر آبان میخان بیان تو دل مامانشون برام دعا کنید🙏"متاسفانه نشد که بشه😭این باردوم انتقالم بود وبازم منفی شدم چراااا؟خدایا منکه گفتم این آخریم باره و من دیگه نمیتونم پانکچر بشم چراااا؟

عزیزم برا ظهور امام زمان دعا کن سلامتیش ک یه امر بدیهیه

نه عزیزم اصولا میگن برای سلامتیشون دعا کنید

چون وقتی که گناه زیاد میشه یا به نوعی عادی میشه توی جامعه مثل همین دوره، امام زمان تحت فشار قرار میگیرن و اذیت میشن و در نتیجه سلامتیشون تحت الشعاع قرار میگیره

چرا باید سلامتیش یک امر بدیهی باشه؟ هیچ کدوم از ائمه بیمار نبودن؟ یا سلامتیشون تحت الشعاع قرار نگرفته بوده؟

حتی دعای فرج هم دعای سلامتی امام هست 

چون وسط تاپیک دیگران میپری فکر میکنی ثواب داره این کارت درحالی شاید خیلی ها فاصله هم بسا گرفتن از دی ...

احتمال داد تاپیک پربازدید میشه برای همین اینجوری گفت

بخاطر صلوات برای امام زمان داری توبیخش میکنی؟

پس اینهمه کاربر توی تاپیکای پربازدید میان برای حاجتشون تقاضای صلوات میکنن به اونا چیزی هم باید پرید؟

یا اینکه الان فقط چون در مورد امام زمان تقاضای صلوات کرده و یا اینکه شما ناراحت دین زدگی دیگران هستی ناراحت شدی؟