2777
2789
عنوان

چرا والدین با این موضوع مشکل دارند

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 27 پست
چون تنهایی‌ای که فعالیت نافع معینی درش برنامه‌ریزی و اجرا نمی‌شه؛ بستر انواع و اقسام آفات اخلاقیه.خی ...

اها بعد هرکسی رفت تو اتاقش درو بست ینی فعالیت نافع!معینی مدنظرش نیست و صرفا رفته ایندشو تباه کنه؟

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151

من تو حال خودمم دارم درس میخونم یا با دقت یه چی تو گوشی میبینم یهو مامان درو باز میکنه من یهو میپرم به قصد مچگیری میا🤣🤣🤣🤣اون اوایل که تازه گوشی خریده بودم میگفت چی نگاه میکردی چرا پریدی خو مادر من یهو میای آدم زهره ترک میشه🤣🤣🤣 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون به بچه اعتماد ندارن چیزی ازش دیدن حالا هرچی چون کنترل گر هستن چون نگرانند گوشه گیر بشه

اما انسان ها حق دارند حریم شخصی داشته باشن. حق دارند گاهی تنها باشن

بعضی ها درونگرا هستند 

انسان ها که مثل هم نیستن

من تو حال خودمم دارم درس میخونم یا با دقت یه چی تو گوشی میبینم یهو مامان درو باز میکنه من یهو میپرم ...

کار با این موضوع ندارند اما به نظرم انسان ها حق دارند گاهی با خودشون تنها باشن

االان خانواده پیش هم هستن سرشون تو گوشیه

خوب اون‌ها هم اشتباه می‌کنند و شما به عنوان یک عنصر از خانواده باید بتونید  به نحو مناسب به اشتباه اون‌ها واکنش نشون بدین. 

و این ربطی به این نداره که تنها رها کردن بدون نظارت  فرزندان تو اتاق  خصوصا وقتی هنوز به  تکامل اخلاقی نسبی نرسیدند؛ کار اشتباهیه!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
گآهی نه اینکه عادت همیشه گی باشه

ببعضی ها درونگرا هستند عزیزم و انسان های درون‌گرا کلا خیلی اوقات تمایل به تنهایی دارند. آدم ها که قرار نیست همه مثل هم باشن

امیدوارم شما با فرزندتون اینچنین نباشید

اها بعد هرکسی رفت تو اتاقش درو بست ینی فعالیت نافع!معینی مدنظرش نیست و صرفا رفته ایندشو تباه کنه؟

من چنین صحبتی نکردم.

اتفاقا خیلی از امور و از قضا عبادت خالصانه انفرادی، تفکر منجر به معرفت الهی و... همگی در خلوت آدمیه که شکل می‌گیره.

صحبت من سر افرادیه که هنوز در حال آموزش و تربیت و یادگیری صواب و خطا هستند.

اشتباه بودن ول کردن بچه‌ها به حال خودشونه نه اینکه تنها بودن در همه حال بد باشه!

در مورد افراد بزرگتر هم خوب آداب خانوادگی و اجتماعیه که ملاکه، وقتی خانواده جمعند یا مهمان هست ترک کردن محفل و کناره‌گیری از جمع تصویر قشنگی نداره.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
اصلا به نظرم ربطی به راحتی نداره آخهآدم نیاز داره تنها باشه پدر و مادر ها هم حق دارند گاهی تنها باشن

اون که اره

ولی به شخصه خیلی از تنها موندن ضربه خوردم

ترجیح میدم یه خانواده سختگیر داشتم که تو اون سنین حساس که شخصیتم داره شکل میگیره کمتر اجازه تنها بودن بهم میدادن.

من تو این تنهایی صد ها صفحه رمان مبتذل خوندم

هر فیلم و سریال اشغال خارجی که دستم برسه نشستم دیدم

به واسطه همین سرگرمی ها چشمم ضعیف شد. جوری شدم که شب نمیتونم بخوابم، در حالت عادی مردم ساعت ۱۲ شب میخوابن من ۵ صبح،این سبک زندگی و خواب بد باعث شد تنبلی تخمدان تشدید شه به طبع ریزش موم شدید شه.

من تو این تنهایی با هر جور آدمی از معتاد و روانی تا آدم حسابی تو مجازی حرف زدم و رفاقت کردم

بدون اینکه روح خانواده ام خبر داشته باشه کلی قفل ها باز کردم که خودمم پشمام میریزه از کارایی که کردم.

خانواده ها بچه های امثال منو که میبینن و حق دارن که از بچه هاشون محافظت کنن.

کار با این موضوع ندارند اما به نظرم انسان ها حق دارند گاهی با خودشون تنها باشن

من به مامانم میگم مثلا دوست دارم تنها باشم یا بعضی وقتا یهویی دلم میگیره و حرف نمیزنم و برج زهر مار میشم میگه چرا اینجوری نباید اینجور باشی و اینا به هر حال ۲ نسل تفاوت سنی هستش یه چیزایی برای ما عادیه که برا اونا هضمش سخته

خانواده اگه وارد حریم خصوصی فرزند بشن،آسیب بری بهش میزنن. خانواده حق نداره،با دعوا و توهین و ابراز بد گمانی هاش بجه رو وادار کنه وارد جمع شه. یا اینکه مجبورش کنه همیشه در اتاقو باز بزاره.

فقط باید بچه اش رو ترغیب کنه به اینکه وارد جمع خانواده شه.

باید اونجا قشنگ تر و آرامش بخش تر از تنهاییش باشه.

من هر وقت وارد جمع شم استرس سوال ها و رفتار خانواده ام رو دارم،پس قطعا انتخابم اتاقمه.

ولی خانواده ای که نمیخواد بچش منزوی شه،نباید مثل خانواده من باشه