2777
2789
عنوان

حمله پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 25 پست
وقتی بچه بودم و به بقیه توضیح میدادم بهم میگفتن به کسی جلو کسی نگی فک میکنن دیوانه شدیی 🥲

منم بچه بودم پشت سرم یهو سبک میشد و انگار از دنیای واقعی جدا میشدم

بزرگ شدم دو باری حمله پانیک داشتم  

و الان که تراپی میرم فهمیدم تجربه بچگیم، حمله پانیک و حتی افسردگیم دلیلش اضطراب مکرر بوده 

واسه همین میگم روانشناس بهتر کمکت میکنه

God؛

انگاری داشتی علاعم  منو توصیف می‌کردی ...من این علاعم ها رو دارم فقط شاید باورتون نکنه مغزم اصلا نمی‌خوابه همیشه بیداره شاید بخوابم ولی بازم خیییلی سریع میپره نمی‌دونم چیکار کنم 😞 دارم نابود میشم چند بار به شوهرم گفتم برم روان شناسی جایی مسخره م کرد الان روم نیست دیگه بگم ولی حالم روز به روز بدتر میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم بچه بودم پشت سرم یهو سبک میشد و انگار از دنیای واقعی جدا میشدمبزرگ شدم دو باری حمله پانیک داشتم ...

من از بچگی حمله پانیک بهم دست میداد یکبار وقتی 11 سالم بو تا یک هفته همچیو غیره واقعی میدیدم 

البته فکر کنم ژنتیکی🥲

ــ۸ـهـ۸ـهـ۸مادرـهـ۸ـهـ۸ـهـ۸ــ♥                                                                             همیشه عزیزی مادر واسم☆تورو به مهربونی میشناسم☆دور از تو انگار دنیا تاریکه پره دلتنگیه احساسم☆کاشکی میموندی همیشه کنارم☆تو میدونی خیلی دوستت دارم☆با گرمای محبت توعه که تو زمستونم بهارم☆کاشکی میشد یروزی یجایی قدم بزنیم دوباره دوتایی♥😔
انگاری داشتی علاعم منو توصیف می‌کردی ...من این علاعم ها رو دارم فقط شاید باورتون نکنه مغزم اصلا نمی ...

مشکل منم مسخره کردنه و هیچ وقت نتونستم راجبش جدی با کسی مشورت کنم

ــ۸ـهـ۸ـهـ۸مادرـهـ۸ـهـ۸ـهـ۸ــ♥                                                                             همیشه عزیزی مادر واسم☆تورو به مهربونی میشناسم☆دور از تو انگار دنیا تاریکه پره دلتنگیه احساسم☆کاشکی میموندی همیشه کنارم☆تو میدونی خیلی دوستت دارم☆با گرمای محبت توعه که تو زمستونم بهارم☆کاشکی میشد یروزی یجایی قدم بزنیم دوباره دوتایی♥😔
خب زنگ بزن ۱۴۸۰ رایگان هست یا به صورت آنلاین با یک دکتر ویزیت شو

ممنون انجامش میدم 🌹

عزمزمه قرص فلوکستین هم خیلی خوبه روزی یدونه تحت نظر دکتر

امتحانش میکنم

ژنتیک تا یه حدی اثر داره ولی قابل درمانه از الان پیگیر باش

سعی میکنم با یه دکتر مشورت کنم ممنون از نظرتون