من تقریبا از کودکی که 7 سالم بود دچار نسخ واقعیت میشدم یعنی احساس میکنم همچی غیره واقعی و یه رویاست و مینطور نسخ شخصیت و فک میکنم از خودم جدا میشم و تقریبا تا الان هم وقتی برم یجاکه چند نفر باهم بلند صحبت کنن یا سرو صدا باشه یا یجای که کاملا سفید باشه و روشن دوباره اونجور میشم تقریبا الان گاهی وقتی بلند میشم ضربان قلبم میره بالا احساس میکنم یچیزی ته گلومه که باید بالا بیارمش و بدنم ضعف میکنه همش استرس میگرم احساس میکنم الان بیهوش میشم بنظرتون اینا حمله پانیکه؟
ــ۸ـهـ۸ـهـ۸مادرـهـ۸ـهـ۸ـهـ۸ــ♥ همیشه عزیزی مادر واسم☆تورو به مهربونی میشناسم☆دور از تو انگار دنیا تاریکه پره دلتنگیه احساسم☆کاشکی میموندی همیشه کنارم☆تو میدونی خیلی دوستت دارم☆با گرمای محبت توعه که تو زمستونم بهارم☆کاشکی میشد یروزی یجایی قدم بزنیم دوباره دوتایی♥😔
انگاری داشتی علاعم منو توصیف میکردی ...من این علاعم ها رو دارم فقط شاید باورتون نکنه مغزم اصلا نمیخوابه همیشه بیداره شاید بخوابم ولی بازم خیییلی سریع میپره نمیدونم چیکار کنم 😞 دارم نابود میشم چند بار به شوهرم گفتم برم روان شناسی جایی مسخره م کرد الان روم نیست دیگه بگم ولی حالم روز به روز بدتر میشه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.