2777
2789
عنوان

آقا هستم این کرمه خوبه یا نه 🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 50 پست
حالا نمیشه صورتمو با آب خالی بشورم؟حوصله ندارم ژل شستشو بزنم🥲🤣🤣

این یه مورد رو اصلا نمیشه 🤦‍♀️

چون با آب خالی آلودگی ها کامل از پوستتون نمیرن و منافذ پوستتون تمیز نمیشه و هر سرم یا کرمی استفاده کنید اثربخشی کاملی ازش نمیبینید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این یه مورد رو اصلا نمیشه 🤦‍♀️چون با آب خالی آلودگی ها کامل از پوستتون نمیرن و منافذ پوستتون تمیز ن ...

خیلی سخت شد که🤣🤦

1-ژل شستشو 

2-سرم ویتامین سی 

۳-ابرسان 

۴ضد آفتاب

چقد زیاد شدنااا😐🤣

بین هرکدوم چقد فاصله بزارم؟!

خیلی سخت شد که🤣🤦1-ژل شستشو 2-سرم ویتامین سی ۳-ابرسان ۴ضد آفتابچقد زیاد شدنااا😐🤣بین هرکدوم چقد فا ...

مرطوب کننده یادتون رفت 

صورتتون رو که شستید بلافاصله خشک کنید و از سرم استفاده کنید بعد از اینکه سرم هم جذب پوستتون شد مرطوب کننده و بعد ضدآفتاب

خیلی سخت شد که🤣🤦1-ژل شستشو 2-سرم ویتامین سی ۳-ابرسان ۴ضد آفتابچقد زیاد شدنااا😐🤣بین هرکدوم چقد فا ...

البته لطفا از یه مشاور پوست و مو یا دکتر داروخانه هم حتما مشورت کنید چون نوع پوست انسان ها باهم متفاوته و ممکنه روتین پوستیتون فرق داشته باشه

ضدافتاب ربطی ب افتاب ندارهدلیل استفادش محافطت پوست از اشعه یو وی عه ک باعث سرطان پوست پیری و لک میشه ...

خودت میگی از صبح تا وقتی آفتاب رفت 

این حرف که تو خونه هم باشی باید بزنی اشتباه هست  وقتی نور خورشید بتابه به پوست لازمه  حالا حتی زمستون یا هوای ابری   اما وقتی توی سایه باشی یا خونه لازم نیست   بخاطر همین میگن آفتاب گیر هم بزنید کافیه