2777
2789
عنوان

آقا هستم این کرمه خوبه یا نه 🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 50 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم یه روتین پوستی ساده داشته باشید خیلی مفیدتره مخصوصا که میگید صورتتون لک نداره 

به نظر من یه شوینده مخصوص نوع پوستتون و یه مرطوب کننده و ضدافتاب مخصوص پوستتون تهیه کنید 

با شوینده صورتتون رو روزی دوبار بشورید و مرطوب کننده هم روزی دوبار استفاده کنید ضدآفتاب هم هر دو یا نهایت 3ساعت یبار استفاده کنید حتی وقتی داخل خونه هستید. 

برای شروع به نظرم اینطوری بهتر باشه

به نظرم یه روتین پوستی ساده داشته باشید خیلی مفیدتره مخصوصا که میگید صورتتون لک نداره به نظر من یه ش ...

هر ۳ساعت یه باااااااار بزنم؟😐

ابجی نهایت روزی یک بار دیگه 

تهش روزی دو بار

هر ۳ساعت یه باااااااار بزنم؟😐ابجی نهایت روزی یک بار دیگه تهش روزی دو بار

😂😂😂🤦‍♀️

خب اگه زیاد در معرض نور آفتاب نیستید اشکالی نداره 

اما در کل باید ضدافتاب رو دوساعت یبار تمدید کرد 

یکی گفت ویتامین سی رو زدم بعدش ضد آفتاب بزنم تا صورتم لک نزنه درسته ؟

از سرم ویتامین سی معمولا برای روشن شدن پوست و از بین رفتن لک و تیرگی پوست استفاده میشه و از ایجاد چین و چروک هم تا حدودی جلوگیری میکنه اما ممکنه بهش حساسیت داشته باشید یا باهاش جوش بزنید 

بهتره شبا استفاده کنید و روز بعدش هم اگه در معرض نور آفتاب قرار دارید حتما ضدآفتاب بزنید چون پوستتون حساس میشه و ممکنه واکنش نشون بده و دچار قرمزی پوست بشید

واو چقد اطلاعات داری😯یعنی ویتامین سی رو فقط باید شبا زد ؟

نه اتفاقا بهترین زمان استفاده ازش صبح ها هست مخصوصا برای پوست چرب چون چربی پوست رو هم کنترل میکنه تا حدودی 

اما خب مراقبت بیشتری احتیاج داره چون پوست حساسیتش بیشتر میشه 

و اگه خواستید صبح ها استفاده کنید اول صورتتون رو با شوینده مخصوص پوستتون بشورید بعد از سرم ویتامین سی استفاده کنید بعد از جذب سرم هم از مرطوب کننده مخصوص پوستتون استفاده کنید و اگه در معرض نور هم حتی نیستید حتما باز هم ضدآفتاب بزنید چون ممکنه پوستتون دچار قرمزی و سوزش بشه 

اما شب دیگه نیازی نیست ضدآفتاب بزنید 

نه اتفاقا بهترین زمان استفاده ازش صبح ها هست مخصوصا برای پوست چرب چون چربی پوست رو هم کنترل میکنه تا ...

شما احیانا تو داروخانه کار نمی کردین؟🥲😂

پوستم ک خشکه 

پس میگین اول صبح پاشم صورتمو قشنگ بشورم بعد 

سرم ویتامین سی رو بزنم بعدش 

مرطوب کننده رو بزنم بعدش 

هم ضد آفتاب بزنم 

چ برندهای  استفاده کنم ک قوی و خوبن؟

شما احیانا تو داروخانه کار نمی کردین؟🥲😂پوستم ک خشکه پس میگین اول صبح پاشم صورتمو قشنگ بشورم بعد سر ...

نه من دانشجو ام😂🤦‍♀️ فقط مراقبت هایی که خودم انجام میدم رو گفتم 

اگه پوستتون خشکه باید به روتین پوستیتون علاوه بر مرطوب کننده آبرسان هم حتما استفاده کنید 

صورتتون با شوینده بشورید یعنی اول دستتون رو بشورید بعد از فوم شست و شو یا ژل شست و شو مخصوص پوستتون بریزید کف دستتون و به صورتتون بزنید و یه 30 ثانیه صورتتون رو ماساژ بدید بعد آبکشی کنید. 

در مورد مرطوب کننده و ضدآفتاب هم بله ولی فقط اول سرم رو ماساژ بدید رو پوستتون بزارید جذب پوست شد یکم بعد از مرطوب کننده استفاده کنید

شما احیانا تو داروخانه کار نمی کردین؟🥲😂پوستم ک خشکه پس میگین اول صبح پاشم صورتمو قشنگ بشورم بعد سر ...

متاسفانه برند خاصی رو نمیتونم معرفی کنم چون منم پوستم مختلط هست و برندی که خودم استفاده میکنم نوتروژینا هست بهتره در این زمینه از یه مشاوره پوست و مو یا دکتر داروخانه کمک بگیرید