2777
2789
عنوان

اسکرین شات بدووین بیایییین

138 بازدید | 14 پست

بیاینکنن

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ب تیگه ف ا ل بالای چت دقت کنیننننن آبیا چت دخترن سفیده پسره به نظرت حس دختره و پسره به هم چجوریههههه ...

از این چهار تا پیام ما حسشونو بفهمیم؟؟

زندگی اگر زیبا میبود :) با گریه آغاز نمیشد...!                          غم ما داستان روزگار بود،ن پسر مردم...

از این چهار تا پیام ما حسشونو بفهمیم؟؟

بابا ب ف ا ل هم توجه کننین

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال

بسیااااار معمولی و عادین😂چیز بیشتری حس نکردم

😇🙃😇🙃😇🙃😇😘😇😘😇😘😇😘😊🙃😇😀😇🙂😇😘😇🙃😇😃😇😀😀😇😀😇😊😇😇😇😀😇😇😇

بابا خب دو تا دوست معمولین چیز خواسی نیستن ک

ولی ب نظرت پسره داره دختررو می پیچونه؟

😇🙃😇🙃😇🙃😇😘😇😘😇😘😇😘😊🙃😇😀😇🙂😇😘😇🙃😇😃😇😀😀😇😀😇😊😇😇😇😀😇😇😇بابا خب دو تا دوست م ...

فک نکنم🙄 مهمه حالا؟

زندگی اگر زیبا میبود :) با گریه آغاز نمیشد...!                          غم ما داستان روزگار بود،ن پسر مردم...