2777
2789
عنوان

امشب چقد حالم خوبه

81 بازدید | 8 پست

هزارتا حس خوب تو دلم ریختن انگار

با تمام وجودم ب خودم افتخار میکنم من قوی بودم تا اینجا اومدم از هزارتا پستی و بلندی رد شدم سی سال رو گذروندم

سالهای اخری همش غم بود و غصه حسرت و اضطراب نا امیدی محض دستای لرزون و...

اما امشب خودمو دوس داشتم از ته قلبم

ن بفکر این بودم ک سر سفره یلدا لباس خونگی تنمه و حتی هندونه نداشتیم یا ارایش ندارم و حموم نرفتم و ن اینکه تو شهر غریبم و ن هیچ چیز دیگه

قلبم خوشحاله چون امشب ی سفره کوچولو پهن کردم با دخترای قشنگم کنار هم بودیم نگفتم ولش کن شب یلدام مث بقیه شبا ..گفتم بزار دخترام خوش باشن زنگ زدم ب کسایی ک دوسشون داشتم تبریک گفتم ی سریارو پیام فرستادم کاری ک یکساله نکردم

فال حافظ گرفتم هر دوبارش ی چی اومد *آرامشو از خودت دریغ نکن*

من حیفم برای اینهمه غم من حیفم برای اینهمه تنهایی و نادیده گرفته شدن

از الان ب بعد خودمو دارم ❣️

میدونم ک خیلیا اینجا مثل من افسردن مشکل دارن تنهان خواستم بهت بگم خودتو دوس داشته باش تو برای خودت کافی هستی❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احسنت به شما

هزار آفرین. واقعا همه ی ما مشکلات زیادی داریم اما همیشه میگم واقعا اگه بخوای میشه شاد بود دور از تجمل دور از چشم هم چشمی و هزینه های زید ساده و با ارامش یلدا داشت عید داشت سیزده به در داشت....

هزاران آفرین بانو

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.