mahskin مدیر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 932 عنوان اه تا کی باید عکسا و فیلما یلدایی ببینیم | مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 32 پست واقعااا بدم میاد تا یه مناسبتی میشه هرررررر چی استوری باز میکنی همه عکس پرتقال و انار و سبز و قرمز گذاشتن وایحرصم در میادتا کی باید ببینیم دیگه اینا رو دیروز | 23:47 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahskin مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 932 عادیههمه دنبال یه بهونه برای شادین بحث شاد بودن یا نبودن نیست شاد باشن مشکلش چیه کسی با این موضوع مشکلی نداره من حرفم اینه همه چیز شده نمایشیخب لعنتی یه انار کوفت میکنی دیگه لازمه با لباس قرمز و سبز انار دستت استوزی بزاری؟انارتو کوفت کن لذت ببر عکسم بگیر یادگاری بزار تو گوشیت
mahskin مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 932 من عکس زیاد دیدم ولی چیزی که عجیب بود برام این بود ک توی چهره هیچ نشونی از شادی و خوشحالی نبود برعکس ... بخدا ملت شدن یه مشت عقده ای اه
زریـی_طلآ عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 111 بحث شاد بودن یا نبودن نیست شاد باشن مشکلش چیه کسی با این موضوع مشکلی نداره من حرفم اینه همه چیز شده ... خب استوریا رو نبین:»هرکسی طرزتفکری داریه دیگه