2777
2789
عنوان

پرسشنامه سنجش اضطراب مادران شاغل

89 بازدید | 14 پست

دعوت به پر کردن پرسشنامه سنجش اضطراب مادران شاغل

سلام دوستان 

برا کامل شدن تحقیق درسی نیاز به مشارکت شما در پرکردن پرسشنامه دارم که 15 سوال بیشتر نداره و حدود ۳ دقیقه از وقت مبارکتون رو میگیره

لینک پرسشنامه :

https://survey.porsline.ir/s/tc8oUdU

ممنون میشم بنده رو در این زمینه یاری کنید.🌷 🌷🌷🌷🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زنان شاغل خیلی اضطرابشون زیاده متاسفانه هم کار بیرون و هم کار خونه

بدترینش اینه در رمان حال زندگی نمیکنن دائم عجله دارن و در حال برنامه ریزین و این اونا رو از زنانگی ک داشتن ارامش دور میکنه

بدترینش اینه در رمان حال زندگی نمیکنن دائم عجله دارن و در حال برنامه ریزین و این اونا رو از زنانگی ک ...

کامل مخالف حرف شما هستم. زن شاغل برا همه چیزش برنامه  ریزی میکنه.من که خودم هم خیلی راحت به کارای خونه میرسم هم به کارم کار کردن بهم اعتماد به نفس میده

کامل مخالف حرف شما هستم. زن شاغل برا همه چیزش برنامه ریزی میکنه.من که خودم هم خیلی راحت به کارای خو ...

منم برنامه ریزی دارم ول ساعت کارم زیاده و یه لچه کو۰یک بهونه گیر و یه بچه مدرسه ای درس نخون دارم، ایناس ک نفسم رو گرفته وگرنه عاشق کارمم و مدیریت زمانمم عالیه ولی دوس دارم سرعتمو کم کنم

منم برنامه ریزی دارم ول ساعت کارم زیاده و یه لچه کو۰یک بهونه گیر و یه بچه مدرسه ای درس نخون دارم، ای ...

من همکارم دو تا بچه کوچک داره پرستار گرفته خیلی  راحت شده .قرار نیست همه کارا رو شما انجام بدید 

کامل مخالف حرف شما هستم. زن شاغل برا همه چیزش برنامه ریزی میکنه.من که خودم هم خیلی راحت به کارای خو ...

ولی متاسفانه من هر چقدر برنامه ریزی می کنم بعضی چیزا خیلی قابل پیش بینی نیست مثل مهمون ،مریضی بچه ها و توقع مادرو توقع بچه ها و ...

با اینکه فرهنگی هستم و کار فیزیکی خسته کننده ندارم ولی واقعا زمان برای بچه ها ی خودم کم می یارم 

من همکارم دو تا بچه کوچک داره پرستار گرفته خیلی راحت شده .قرار نیست همه کارا رو شما انجام بدید

منم پرستار گرفتم ، کار خونه ندارم خیلی

بیشتر سر و کله زدن با بچه هاس و ریخت و پاششون از وقتی ک پرستار میره

اخر هفته هام نظافت

من همکارم دو تا بچه کوچک داره پرستار گرفته خیلی راحت شده .قرار نیست همه کارا رو شما انجام بدید

شما بچه داری

بچه کوچیک خیلی نیاز ب بازی توجه تغذیه سالم دکتر بردن محبت و... داره

بچه مدرسه ای هم چالشهای خودو داره