2777
2789
عنوان

کسی قمی هست

73 بازدید | 19 پست

شهرتون چطوره واسه دختر تنها اونجا دانشگاه قبول شدم 

میشه راهنمایی کنید

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

وجود حضرت معصومه سلام الله علیها برای تموم خوبی هاش کافیه😍

راستش یکمی استرس دارم

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قم بودم

از لحاظ امنیت شهر خیلی خوبیه

البته اگه مدهبی نیستی ممکنه کمی اذیت کننده باشه برات من خودم مذهبی ام و عاشق قم😍

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

من قم بودماز لحاظ امنیت شهر خیلی خوبیهالبته اگه مدهبی نیستی ممکنه کمی اذیت کننده باشه برات من خودم م ...

نه من خودم مذهبیم 

امکانات تفریحیش خوبع؟کافه و باشگاه

راستش یکمی استرس دارم

اره قبول دارم 

ولی امنیتی به نسبت بالاست 

جای تفریحی خاصی نداره مثل تهران و .. ولی هروقت دلت گرفت پناهی داری 

من خودم هم اونجا دانشگاه میرم هم ازدواج کردم و به ظاهر غریبم

خانوادم کرمانن

اما حس خوبی از وایب شهر میگیرم

خوبهکدوم دانشگاه قبول شدید؟خوابگاه داره؟

بله خوابگاه داره 

نه من خودم مذهبیم امکانات تفریحیش خوبع؟کافه و باشگاه

به نظرم جدیدا بهتر شده اطراف ما قبلا کافه نبود یکی زده بودن

باشگاهو ولی نمیدونم

ولی خب مسیرا نزدیکه میتونی پیدا کنی بالاخره

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

اره قبول دارم ولی امنیتی به نسبت بالاست جای تفریحی خاصی نداره مثل تهران و .. ولی هروقت دلت گرفت پناه ...

راستش خود منم زیاد اهل تفریح نیستم یه پارکی برای پیاده روی یه چند تا کافه بسه برام

به نظرم جدیدا بهتر شده اطراف ما قبلا کافه نبود یکی زده بودنباشگاهو ولی نمیدونمولی خب مسیرا نزدیکه می ...

ممنون 

ممنون

اگه رفتی حرم التماس دعا❤️🌻