2777
2789
عنوان

تجربه عجیب و ترسناکم از سوره بقره

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 54 پست
نه عزیزم من خودم دور تند خوانی ۴۰ روز گذاشتم پخش شد ممکنه اگه انرژی سنگین باشه یا هرچیزی بخوان جلوتو ...

بله درسته من دقیقا میدونم چه کسانی اطرافم اهل جادو جنبل هستن یعنی خودشون اعتراف کردنا حالا اگه حالشو داشتم ی شب تاپیک میزنم تعریف میگنم و چندبار هم گذاشتم پخش بشه ولی خب گاهی اوقات پیش میاد یروز آدم یادش میره بعد بحث و مشاجره الکی بین بچه هام پیش میومد درصورتیکه واقعا باهم خوبن!.

البته یدوره ای ۴۰ روزه گذاشتم دیگه تموم شد الحمدلله چندوقته جو خیلی اروم و خوبه.دیگه بعدازاون فقط زیارت عاشورا میخونم اگه برسم واقعه.

عالیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی کل سوره بقره باید صوتش پخش شه تا چهل روز عزیزم ؟خونه ما هم حس می کنم وضعیت خوبی نداره از این لح ...

اره قشنگم 

میتونی دور تندخوانیشو دانلود کنی که خیلی طولانی نباشه و بزارین پخش بشه حتی در حین انجام کار کردنتون(طبق تجربه بعضی دوستان ممکنه اگه انرژی سنگینی و جادو زیاد باشه یکم اوضاع و جو خونه متشنج بشه جوری که نا امید بشی از پخشش یا علت این بدبیاری رو پخش سوره بدونی ولی به خاطر اینه که موکلای اون جادو میخوان جلوی کارتو بگیرن چون اذیت دارن میشن)من خودم البته اینجور نشدم زیاد فقط بعد ۴۰ شب اون اتفاق افتاد برام

اره قشنگم میتونی دور تندخوانیشو دانلود کنی که خیلی طولانی نباشه و بزارین پخش بشه حتی در حین انجام کا ...

ممنون که تجربه تو به اشتراک گذاشتی ،نزدیک یک ماهه تو خونه یه چیزی مدام اذیت می کنه .من تاپیک هم گذاشتم چون به چیزی تو خونه همه اش باعث میشه من بسوزم

بله درسته من دقیقا میدونم چه کسانی اطرافم اهل جادو جنبل هستن یعنی خودشون اعتراف کردنا حالا اگه حالشو ...

اره میگن به خاطر اینکه اذیت میشن اینجوری میکنن طرف منصرف بشه 

اهوم من یهو نزدیکای اخر شب یادم میومد سریع میزاشتم خدا خدا میکردم قبل از رسیدن ۱۲ شب تموم بشه 😂

حتما باید ۴۰روز باشه؟

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

این چی بود این وقت شب خوندم😑😑ترسیدممممم

😂عزیزم 

اونشب واقعا خیلی بد بود من فکر میکردم زلزله است اگه میدونستم داستان از جه قراره که تا الان به ملکوت پیوسته بودم از ترس😂🤦‍♀️

اسی خیلی صدای صوتو زیاد میکردی؟

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇