2777
2789
عنوان

راه نرفتن کودک‌یکساله

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 27 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بی نهاااایت حرص خوردم مطمن بودم ک دیگه مشکل داره دخترم ..بار اخر ک دست گرفت ب دیوار بلند بشه داد ...

من از ۳ساعت بعد زایمانم که مامانم متوجه شد دست پسرم رو تو زایمان شکستن همینجوری گریه کردم ۳ماه بعدش کامل شیرم خشک شد از استرس دست پسرم مشخص نبود عصب دستشه یا نه

خاطره بدی دارم دیگه همش استرس همه چی دارم وسواس شدم اساسی

دیگه بچمو دلم نمیخواد دکتر ببرم واکسن ۶ماهگیش هم نزدم چون برای ۴ماهگی تا کلی وقت افتاد معذرت میخوام رو استفراغ

سرما هم بخوره خودم بهش دارو میدم از دکتر بیزار شدم

حتی دیگه بعد زایمان برای چک بخیه زایمانم هم نرفتم ازمایشام نرفتم

من از ۳ساعت بعد زایمانم که مامانم متوجه شد دست پسرم رو تو زایمان شکستن همینجوری گریه کردم ۳ماه بعدش ...

عزیزم واقعا سخت بعد زایمان همچین خبری ولی مهم اینه اللن سلامت کنارتون ....شاید تو بهداشت ویروس گرفته بود و ب واکسن مربوط نبود حتما ی پزشک خوب پیدا کنید حتا ی شهر دیگه اگه شهرستاید چون هنوز نوزاد و تا بزرگ بشه خدایی نکرده کلی احتیاج ب دکتر هست ...و باهاش مشورت کنید

عزیزم واقعا سخت بعد زایمان همچین خبری ولی مهم اینه اللن سلامت کنارتون ....شاید تو بهداشت ویروس گرفته ...

من الان دخترم داره خس خس میکنه شنبه پیشم برده بودمش دکتر  گفت گلوش قرمز داروش تموم الان خس خس میکنه مجبورم بازم واسه خس خس ببرم وگرنه سینه پهلو میکنه

عزیزم واقعا سخت بعد زایمان همچین خبری ولی مهم اینه اللن سلامت کنارتون ....شاید تو بهداشت ویروس گرفته ...

باشه عزیزم ممنون شیراز هستیم .رفتم بیمارستان شفا که مثلا خصوصیه بهتر رسیدگی کنن.دکترم شکوفه رفیعی بود اصلا توجه نمیکرد که نمیتونم طبیعی زایمان کنم منو کشتن تا ۳ماه پام از زمین بلند نمیشد که شلوار بپوشم

دوساعت بعد ترخیص تو مطب برای دست پسرم بودم همیشه نفرینش میکنم

من الان دخترم داره خس خس میکنه شنبه پیشم برده بودمش دکتر گفت گلوش قرمز داروش تموم الان خس خس میکنه ...

من اوایل پسرمو بردم یه دکتر خوب بهش شربت   داد برای التهاب گلوش