2777
2789
عنوان

دست روم بلند کرددد😭

210 بازدید | 14 پست

😭من قبل از اینکه باهاش وارد رابطه شم(الان نامزدیم) با یه پسری که همکلاسیم بود در حد چت و اینا حرف می زدیم ولی هیچ وقت حتی یه بار هم بیرون نرفتیم فقط مجازی بود 

وقتی وارد رابطه شدیم ارتباطم رو باهاش قطع کردم اما میدونست که باهم حرف میزدیم

امروز پیشم بود نمیدونم چرا اون احنقققق یهووو بعد این همه مدت زنگ زد😭😭😭من جواب ندادم اون گفت کیه جواب بده منم هول شذه بودم گفتم داداشمه ولش کن گوشیو از دستم کشید دید اونه یهو عصبی شد آتیش گرفت شروع کرد داد و بیداد کردن هرچی بهش توضیح دادم بخدا من ارتباطی باهاش ندارم گفت پس چرا ترسیدی دروغ گفتی هرچقد بیشتر اصرار میکردم که باور کنه بیشتر عصبی میشد یهو کوبید دهنم😭😭😭کپ کردم از تعجب تا اومدم دهن باز کنم گفت خفه شو و شماره اونو گرفت هرچی از دهنش اومد بهش گفت 

بعدم منو برد خونه خودشون مامانش متوجه شد بحثمون شده اومد بپرسه به مامانش گفت تو دخالت نکن بعدم گوشی منو گرفت زیر و رو کرد منم دیگه عصبی شدم گفتم تو ب من اعتماد نداری غلط میکنی دست روم بلند میکنی اصلا بهم توجه نکرد و به گشتنش ادامه داد 

وقتی هم که چیزی پیدا نکرد اکانتام رو زد رو گوشی خودش

الان گناه من چی بود این وسط🥺💔

خودش از صبح تا شب درمونگاه و کلینیکه تایم درست برا من نمیزاره میگم درکش کنم شغلش سخته یکم تحمل کنم تا مطب خودشو بزنه راحت تر شیم از صبح تا شب کلی زن و دختر دور و برشه بهش زنگ میزنن پیام میدن (نه اینکه منظور دار باشه) یعنی منم نمیتونم اینا رو بهونه کنم بکوبم دهنش؟😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بودم شکایت میکردم هم بابت گوشی هم خودم

هم جدا میشدم ازش

غلط کرده اینطوری کرده چیکارته مگه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

وای خیلی سخته بی گناه باشی کتک بخوری

بره شکایت کنه تو پاسگاه همچین کتک میخوره پسره از دماغش درمیاد

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉