2777
2789
عنوان

این همه زحمت کشیدم کیک یلدایی درست کردم اما پولمو نداد 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2746 بازدید | 125 پست
جواب نمیده

شماره کارت و مبلغو بفرست

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرستادم

❤️

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

گوشیتو بردار شماره کارتتو تایپ کن با این متن پیام بگو سلام خوشگلم خوبی دیروز فراموش کردی شماره کارت بگیری منم برات اس ام اس کردم با این مبلغ البته قابلتو نداره خودمم یه تخفیف کوچولو زدم برات قربون دستت فقط واریز کردی خبر بده چون اس ام اس ندارم 

با این ترفند میتونی اگ نزد یه دو روز دیگ دوباره پیام بدی

بچه ها این جا گفتن منم پیام دادم بهش اولش بهش برخورد بعد گفت صب میزنم حسابت

بهش بر بخوره زحمت کشیدی کارتو کردی باید بریزه اصلا ناراحت نباش کلی آدم زحمت میکشه بعد هم بهشون بر بخوره؟. خوب بخوره

🕊

خوب کردی ولی یاد بگیر واسه دفعه های بعدت که چطوری اول سز پول صحبت کنی🌹اینجا باز گیر خوردی تاپیک بزن ...

اره واقعا بچه ها کمکم کردن 

انقد غصه خوردم از عصری تا الان 

خدارو شکر که حل شد