2777
2789

بابام کارش تو جاده و شهرستاناس با داداشام رفته بودن ماشین داداشم دیشب خراب شد زنگ زد با شوهرت پاشید بیاید دنبال من دو ساعت فاصله داشت باهامون من گفتم شوهرم خوابه خب خابیده بود روم نشد بیدارش کنم بدم خودم باردارم ماه اخرمه خییییلی درد دارم انقدر ک هرروز ارزوی مرگ میکنم خب نمیتونست تنها بذاره منو ک منم نمیتونستم بااون همه درد بیوفتم تو جاده دوباره صبح اون یکی داداشم حالش بد شده گفته یا شوهر من یا اون خواهرم و شوهرش یا این داداشم برن دنبالش نمیتونسته رانندگی کنه بازم من ب شوهرم نگفتم اصلأ چون واقعأ کار داشت میدونستم کار داره امکان داشت بگه نه یا اگرم میگفت باشه من شرمنده میشدم حالا بابام شاکی شده اگه حامله نبودم میرفتم خدا شاهد اصلأ شوهرمم لازم نبود من خودم هرکار از دستم بیاد واسه خانوادم میکنم ولی نمیتونم از شوهرم توقع کنم واقعأ چون هنوزم نیازای خودمو یکی درمیون بهش میگم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق با شماست . میتونست آژانس بگیره بیاد . ماهم یبار تو مسیر مشهد بودیم وسط بر و بیابون ماشینمون خراب شد اون موقع بچه نداشتم با مادرشوهر پدرشوهرم رفته بودیم . شوهرم زنگ زد ۱۱۸ شماره آزانس رو پرسید . زنگ زد ماشین اومد دنبالمون ما رفتیم خودمون رو رسوندیم ب مرکز شهر شوهرمم زنگ زد امداد خودرو

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

عزیزم تو حامله ای شوهرت که حامله نیست مگه شوهرت سر کار نمیره دو ساعت تنها میموندی طوری نمیشد نمی‌گم کار بابات درست بوده می‌تونست اسنپ بگیره ولی وقتی دوبار رو انداخته یکیشو انجام میدادید

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
عزیزم تو حامله ای شوهرت که حامله نیست مگه شوهرت سر کار نمیره دو ساعت تنها میموندی طوری نمیشد نمی‌گم ...

شوهرش میگفت نمیرم یا نمیتونم خیلی بدتر بود 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan