2777
2789

فاز بعضیا چیه میاد تاپیک میزنه اولش میگه هیچی بهم نگید سرزنشم نکنید قضاوتم نکنید فلان کار کردم خب چیکار کنیم کارت صد آفرین بدیم 

یا مثلا تاپیک زده شوهرم دست بزن داره ترا خدا نگید جدا شو نگید قهر کن نگید فلان میخوای بشینیم براش دست بزنیم

بهر تماشا اومدیم

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

آره دیگه توقع دارن ، شوهره رو تشویق کنیم بگیم محکمتر بزنه 

یا خود طرف و تشویق کنیم که باز کار اشتباه انجام بده ولی قضاوت و طلاق و اینا نه....!

خسته ام،نفسم بالا نمیاد،قلبم درد میکنه،دلم مرگ می خواد،،ولی هنوز دختر کوچولو درونم بهم میگه؛نه مامانی دست نگه دار من هنوز کلی آرزو و رویا دارم،،منم تصمیم گرفتم بهش بگم چشم،،تنهام و فقط خودم و خدا رو دارم ولی این لشکر دو نفره می ارزه به همه دنیا 🌊🌧️🌏✨🐼۱۴۰۳/۱/۱۸

اینا رو میگه که اگر چیز دیگه ای بلدیم بگیم بلد نیستیم اون ها رو خودش میدونه اگر چیز جدیدی تو دستت نداری الکی وقتشو نگیریم !!!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا رو میگه که اگر چیز دیگه ای بلدیم بگیم بلد نیستیم اون ها رو خودش میدونه اگر چیز جدیدی تو دستت ند ...

آهان صحیح

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

خب چون بعضی ها توی سایت منتظرن ی کلمه باب میلشون توتاپیک نباشه تا استارتر رو ب فحش ببندن...

اونام برای همین میگن قضاوت نکنید دعوانکنیدو...

اون مورد دومی هم ک میگی طرف حتما شرایط  طلاق و اینارو نداره حالا یا بچه یا نداشتن حامی مالی و الاخون بالاخون میشه و... واس همین فقط ی راهنمایی میخواد واس مشکلش

۱۱۲۲۸ (با تو انگار خدا هست هوا هست و تو نیستی همه چی نیستو شدم من به شما وصل) تتلیتی تاابدو یک روز

خب منظورش اینه که( راهکار) بدید نه سرزنش و توبیخ

آدم تا علت ندونه که نمیتونه راهکار بده کلا میگن نپرسید چرا

اینا دنبال شنیدن اکوی صدای خودشون هستن

یکی باشه که فقط تائیدشون کنه و یا اون حرفی رو که فقط دوست دارن بشنون بهشون بگه

دنبال راهکار واقعی نیستن. دنبال این نیستن بفهمن آیا واقعا مقصر هستن یا نه. 

من کامنت نمی ذارم رد میشم‌. به نظرم این تاپیکا رو باید نادیده گرفت تا بفهمن تبادل نظر اینجوری صورت نمی گیره

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
اینا دنبال شنیدن اکوی صدای خودشون هستنیکی باشه که فقط تائیدشون کنه و یا اون حرفی رو که فقط دوست دارن ...

موافقم

خب ادمی هم که نمیدونه نباید همینطور سرزنش کنه

بحث سرزنش نیست فقط بعضیا میخوان بشنون که آفرین خوب کردی طوری نیست