2777
2789

اگه فقط ده تومن داشتم لازم نبود بخاطر دیدن فیلمای کنکوری توی تل اینقدر عذاب بکشم کی تموم میشه خدا دارم سه ساله تحمل میکنم این عذابو سه سال از عمرم به بدترین شکل تموم شد اگه موفق نشم تا آخر عمرم همینه خسته شدم از بس بابام میگه هیچ گوهی نشدی آدمای موفق توی تلوزیون نشون میده میگه قربون اونا بشی  خسته شدم از بغض بخدا اگه نشه ایندفعه بدون هیچ ترس خودمو راحت میکنم دوس دارم جیغ بکشم گلوم درد میکنه بخاطر بغض هر ماه بابام دو تومن میریزه حسابم من دیروز یه تومن خرج کدوم لوازم یلدا خریدم الان میگم یه تومن بریز میگه حالا یه تومن فعلا بسه پولم داره ها در ضمن من جدا زندگی میکنم دو تومن برا زندگی جدا خیلی کمه 😭😭😭دارم خفه میشم ای کاش کسی پیدا شه درکم کنه 

عزیزم مادر و پدرای سمی خیلی زیادن. سخته ولی با تمرین میشه کاری کرد که حرفاشون کمتر روتون اثر بذاره. پدر و مادرای ما قبل اینکه به فکر تولید مثل باشن، باید خودشونو اصلاح میکردن و یه دور روانکاوی میشدن! ولی نگران نباش عزیزم دوره ی کنکور برای همه فشاره، تلاشتو بکن نتیجه هرچه باداباد، بعدش خودت میری سر کار. میگی که مستقل هم هستی و این خیلی خوبه. بنظرم برای فکر کردن به خودکشی خیلی زوده. کلی مسیر هست که تجربه نکردی همه چی که درس نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم مادر و پدرای سمی خیلی زیادن. سخته ولی با تمرین میشه کاری کرد که حرفاشون کمتر روتون اثر بذاره. ...

امسال سال سوم پشت کنکوریم هست دو سال قبل بخاطر عذاب وجدان فیلم اموزشی نگاه نکردم پولشو نداشتم ک بخرم امسال مطمعنم اگه نگاه نکنم مثل پارسال میشه این منو عذاب میده از بس سر این استرس و نارحتی کشیدم معده درد میگیرم

امسال سال سوم پشت کنکوریم هست دو سال قبل بخاطر عذاب وجدان فیلم اموزشی نگاه نکردم پولشو نداشتم ک بخرم ...

راه های دیگه هم هست برای پیدا کردن مطالب. شاید بتونید از کسی کتاب های کمک آموزشی خوب بگیرید. الان که مطالب کنکوری خیلی زیاده 

ولی حس عذاب وجدان زیاده بهم منتقل میکنه

آره سخته کنار اومدن باهاش. ولی اگه بتونید با تمرین بپذیرید که پدرتون درست نمیگه و درک درستی از شما و استعدادهاتون نداره اوضاع بهتر میشه.