2777
2789
عنوان

حس میکنم بعد عروسیم‌ خونه هرکی برم فکر میکنه بخاطر غذا خوردن رفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه هیچکی مهمم نمیکنه که دعوتم کنهچکار کنمم دعوت شم

وا...خب دعوتت نکنن

بشین تو خونت سنگین و رنگین

با همسرت بیرون برو ...خونه مامانت برو

گاهی هم خونه مادرهمسرت

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
باید دعوت کنی تا دعوت بشی

چرا اول بقیه پیش قدم نمیشن

همیشه من باید پیشقدم شم☹️

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

نه

خب 

بعد ازدواج هم دعوت میشین که پس حتماباید برین و یا جهت حفظ روابط فامیلی هم حتما باید برین ولی موندن یا نموندن جهت شام یا ناهار دیگه با خودتونه 

ضمن اینکه همچین تفکری داشتن نسبت به میزبان صحیح نیست 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
خانواده خودت؟خب شاید شرایط اقتصادیشون مساعد نیست

نههه میگم حتی موقعی که تعزه عروسم نباشم برم خونه کسی فمر میکنه از گرسنگی رفتم😐😐😐

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

من این طرز فکرو در مورد چندنفر از اطرافیانم دارم چون بدون دعوت و تندتند میومدن خونمون شام 😶

دقیقا منم این طرز فکرو در مورد چند نفر داشتم واسه همین اینطوری فکر میکنم

خب بعد ازدواج هم دعوت میشین که پس حتماباید برین و یا جهت حفظ روابط فامیلی هم حتما باید برین ولی موند ...

نه بایدی نیست 

دلش نخواد میتونه نره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

دقیقا منم این طرز فکرو در مورد چند نفر داشتم واسه همین اینطوری فکر میکنم

بدون دعوت شام و ناهار جایی نمون فقط خونه بابای خودت و همسرت برید شام و ناهار

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را