2777
2789
عنوان

خواستگارم یهو گفت دو تا زن داشتنم چیز خوبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 73 پست
عزیزم شاید بی فکر حرفی زده نمیشه که زرتی بخاطر یه حرف به دختر مردم بگیم آره فلانی خرابه بندازش بیردن ...

الان اتفاقا باید فکر کنه حرف بزنه ۴ روز دیگ هی باید زنش از خانودش معذرت خواهی و دلجویی کنه بخاطر چرتو پرتای شوهرش بعدشم این دوره شناخته دیگ هزارتا چرتو پرت هست این بدترینشو گفته لابد بهش فکر کرده دیگ 

زنگوله ک به پای دختر نیست شوهرشم نیست راحت 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا

به اینکه شاید کسی رو زیر سر داره همزمان و میخواسته مزه دهن تورو بفهمه

گاهی دوست دختر فاب دارن نمیخوان از دستش بدن و خانواده پسر راضی به ازدواج بااون دختره نمیشن 

میخواسته مزه دهنتو بفهمه فردا روز بفهمی یکی دیگ هست چیکار میکنی؟ 

اگ سخت برخورد کنی ک بااون تموم کنه البته فعلا

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اینکه قصدش رو داشته باشه فعلا وضعیت مالی نداشته باشهممکنه چند سال دیگه پول بیاد دستش بگیرهقطعا به ای ...

چ میدونم والا

ب نظرتون چکار کنم

دوباره ب روش بیارم بعدا

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.
به اینکه شاید کسی رو زیر سر داره همزمان و میخواسته مزه دهن تورو بفهمهگاهی دوست دختر فاب دارن نمیخوان ...

مطمئنم ک نداره

خیلی دوستم داره خیلی

کاملا از نگاهاش اینو میفهمم

یکی دوبار گفتم معلوم نیس ب هم برسیم و اینا بغضش گرفت

چ میدونم والاب نظرتون چکار کنمدوباره ب روش بیارم بعدا

بنظرم اول باید بفهمی شخصیتش چطوره

بعضی مردا هستن فقط به قصد شوخی این چیزا رو میگن تا یا جو رو صمیمی تر کنن یا اذیت کنن

اگه شخصیت اینطوریه بود اوکیه

بنظرم منطقی ازش سوال بپرس

اینگه نظرش راجب چند همسری چیه یا زن دوم

مطمئنم ک ندارهخیلی دوستم داره خیلیکاملا از نگاهاش اینو میفهممیکی دوبار گفتم معلوم نیس ب هم برسیم و ا ...

عزیزم خدا کنه انشالله واقعا بخوادت و شایدم باهم خوشبخت بشین انشالله💖

شاید یکی بیاد بگه زیر دلشو خالی نکن و فلان ولی من میگم تا بله نگفتی چشماتو وا کن بله ک گفتی باید ببندی اگ شوهرت همین حرفو میزد باید با لبخندو سیاست ردش میکردی ولی چون شوهرت نیست گفتم سخت واستا فکر کن 

بعضی اقایون احساساتی ان امروز برا تو بغض میکنه فردا برا یکی دیگ دیروزم برا یکی دیگ بغض کرده ! 

نمیدونم خودت بهتر میدونی نشانه هارا دست کم نگیر جواب ک بدی تا ۹۰ درصد باید کنار بیای شناسنامه دفترچه یادداشت نیست

عزیزم خدا کنه انشالله واقعا بخوادت و شایدم باهم خوشبخت بشین انشالله💖شاید یکی بیاد بگه زیر دلشو خالی ...

درست میگی

ممنون عزیزم

این حرف شوخی هم باشه افتضاحه ، که خیلی از مردا اینو میگن. حال بهم زنه این حرف. مطمئن باش تو زندگی هم ورد زبونشه، الان که در حال آشنایی هستید و تعارف دارید اینه شوخیش ، وای به زندگی