2777
2789
عنوان

شب یلدا چیکار کردین کجا بودین❤️🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 24 پست
چقدر‌ شبیه من هستی، ما هم سفره انداختیم ولی مثل همیشه بی کس و کار بودیم

خیلی بده خیلی 

همه دم یلدا میشه خوشحالن اما من ناراحت 

بهم یادآوری میشه چقدر تنهاییم و قرار نیست مثل بقیه بگیم بخندیم برقصیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام یلدا شماهم مبارک دوست عزیز..ماهم خونه بودیم یک جمعا ۴نفره با کلی آرامش

عزیزم انشاالله همیشه ارامش داشته باشین منم امشب ی عالمه دعا کردم خدا بهمون بچه صحیح سالم بده ساال دیگ❤️

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻خدا جونم خودت دامن منو سبزکن بهم بچه صحیح سالم بده❤️🥰                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

خونه بودیمهمسر و پسر فیلم میبیننامسال یلدا نداریم پدرم تازه برحمت خدا رفته

عزیزم خدا رحمتشون کنه

انشاالله همیشه خوش باشین

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻خدا جونم خودت دامن منو سبزکن بهم بچه صحیح سالم بده❤️🥰                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

عزیزم خدا رحمتشون کنهانشاالله همیشه خوش باشین

قربونت برم عزیزم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...