2777
2789
عنوان

چرا من اینطوری ام‌کی درست میشم

98 بازدید | 20 پست

من همه کلاسا شرکت میکنم پول میوم اما درس نمیخونم وفقط ادامه میدم توکلاسا فعالم اما حال درس خوندن ندارم 

ومعدلم افتضاح میشه 

الان معدل دانشگاهمو دیدم ۱۵.۷۵ 

چقدر دلم برای شوهرم سوخت ک اینهمه پول داده ولی معدل   من  گند شده 

ولی کلا نمیتونم درس رو ول کنم بزلرم کنار دوست دارم ادامه بدم ولی علاقه ب خوندن ندارم 

بنظرتون آینده ای دارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببینید چرا دوست ندارید درس بخونید سر تایمش ریشه اش رو پیدا کنید، تمرکز ندارید از اون مبحث بدتون میاد چون روی هم تلنبار شده احساس بدی دارید وسواس فکری دارید موقع خوندن دلیلش چی هست این رو پیدا کنید برطرف کنید درست می شه در ضمن ی ربع به ی ربع می تونید ی صفحه بخونید استراحت کنید بعد از چند روز روتین می تونید بخونید

اونقدرام معدل بد نیستا

من رشتم مدیریت بازرگانیه 

ریاضیاتم خوبه بالاهست نمراتم 

اما حفظیاتم افتضاحه ترم قبل شاید بالای ۲۰ بار ی صفحه رو خوندم اما نتونستم خفظ بشم 

ببینید چرا دوست ندارید درس بخونید سر تایمش ریشه اش رو پیدا کنید، تمرکز ندارید از اون مبحث بدتون میاد ...

من رشتم تجربی بود 

بعد زیست رو خط ب خط میخوندیم ودرس های فرمولی وریاضی هم زیاد داشتیم 

الان رشتم تو دانشگاه مدیریت بازرگانیه 

ریاضیاتم ۱۹ .۲۰ هست علاقه دارم بخونم ولی حفظیات رو مثل زیست میخونم‌نمیتونم‌حفظ کنم شاید ترم قبل ی چیزایی رو ۲۰ بار خوندم اما بازم حفظ نشدم 

من رشتم مدیریت بازرگانیه ریاضیاتم خوبه بالاهست نمراتم اما حفظیاتم افتضاحه ترم قبل شاید بالای ۲۰ بار ...

رشته ت عالیه

معدل ت هم خوبه 

فقط بیشتر نمونه کار کن مثلا هر سوال نمونه رو تو کتاب میدا کن همون بخشارو مرور کن

رشته ت عالیهمعدل ت هم خوبه فقط بیشتر نمونه کار کن مثلا هر سوال نمونه رو تو کتاب میدا کن همون بخشارو ...

جدی میگی 

فکر میکنم هیچی یادنگرفتم‌ترم آخرم خیلی نا امیدم  بچمم تازه دنیا اومده ۴ماهشه قشنگ فکر میکنم باختم