2777
2789

قضیه از این قرارع ما برای یلدا اومدیم خونه مادر شوهرم بعد به برادر شوهرم میگم سامان نوشابه یا دوغ میگ باهم قاطی کن برام 🤣🤣🤣🤣بخدا مردم از خنده آخه یعنی چی 😐 من فک کردم شوخی می‌کنه بعد اومده بالاسرم میگ قاطی کن دیگ دوتاش می‌خوام بخورم 😂😂ترخدااا اینطوری رفتار نکنید مرد خجالت نمی‌کشه۲۸ سالشه 🤣اینطوری رفتار می‌کنه من خودم فقط دوغ میخورم تحت هیچ شرایطی سمت نوشابه نمیرم 

حالت چقدر خوب میشود … یکی پیدا شود ، جنسش خالص باشد ؛ بگوید هستم … از آن بودنهایی که ، هیچ وقت تمام نمی شود …!😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی نمی تونی تصمیم بگیری کدوم رو بخوری:🤣

😂😂😂همین اون طرف شام قرمه سبزی و ژله و هندوانه و آجیل و کیک و... بخدا این همه نمیشه خور.د

حالت چقدر خوب میشود … یکی پیدا شود ، جنسش خالص باشد ؛ بگوید هستم … از آن بودنهایی که ، هیچ وقت تمام نمی شود …!😍

توی این سرما دوغ؟

من عاشق دوغ هستم نوشابه چون گاز داره کلا از زمان بچگی نمی‌خوردم 😂😂هر وقت می‌خوردم حالم بد میشد

والا ترکیب نوشابه نارنجی و نوشابه مشکی دیده بودیم ولی دوغ و نوشابه دیگه اون عجوبست

😂😂😂اره من یه جوری نگاه کردم دیگ بیخیال شد ولی حتما امتحان کرده قبلا

من یه بار اشتباهی تو لیوان نوشابم دوغ ریختم افتضاح بود یعنی افتضاحا

😂😂اره تصورشم افتضاحه فک کن بخوای بخوریش