بچه ها قضیه ازین قراره ک این بنده خدا امشب رفته باغ حالا من بحثم شد ک چرا رفتی و فلان.. شاتو میزارم اول بگین هستین ک من بزارم بعدشم بگین الان چه غلطی بکنم فردا چه برخوردی داشته باشم باهاش؟حالم خیلی بده خواهشا نگذریم از تاپیک راهنماییم کنین
18 سالمه اونم 19میدونی اگ بری تاپیکهای منو بخونی من 4 سال با یه خره دیگ نامزد بودم اون دیگ از آشغالی ...
یعنی13سالکی نامزد کردی؟
به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بله متاسفانه با زور مادرم🙂 اصلا من بچگی نکردم اصلااااا خیلی دلم به حال خودم میسوزه
🙂
به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم
بستگی به طرفت داره همچین ادمی باشه یا نع اگه اهلش نباشه و واقعا دوست داشته باشه مطمئن باش نگاه هم نمیکنه اگه یک درصد بهش شک داری خیانت میکنه پس ادامه نده با کسی باش که خیالت بابتش راحت راحته حتی اگه بین هزاران دختر خوشگل ..باشه من خودم اینو تجربه کردم