2777
2789
عنوان

چطوری تنها مستقل شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 39 پست
ارز دیجیتال کسب درامد از هنر اینا واسه کسب درامد تو خونه اگه بخوای بیرون سرکار بری هم میتونی شغل های ...

بنظرتون برم یکی یکی سراغ مغازه ها ببینم کی کار واسم داره؟

بارونو دوس دارم🌱
الان دبیرستانم تجربیزبانم هنوز در اون حد نیستاز چه محیطی برای تدریس شروع کنم اصلا

اگه تجربی هستی،‌ تا حدودی میتونی زیست تدریس کنی

بهترین گزینه برای دانشجوی های که از تجربی بودن تدریس زیست و بعدش زبانه

میتونی بری توی محیط های آموزشی شرایطت رو بگی

آموزشگاه ها 

دانشجوی های پزشکی، معلمی، و زشته های مربوط به تجربی دیدم توی آموزشگاه ها که تدریس میکنن

روی زبان و زیستت خیلی کار کن

یه جزه برای درس زسیت حتما درست کن از خودت( نکات کتاب، کتاب های کمک درستی، فیلما*)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کجا تبلیغ کنم؟

اول ممکنه مشتری کم داشته باشی ولی اگر خوب تدریس کنی معرفیت میکنن 

رو دیوار اگهی بزار

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

از فروشندگی شروع کن و بعد از یه مدت ک کار کردی حقوق گرفتی پولاتو خرج لباسو اینا نکن 

برو عمده ای بدلیجات یا لوازم ارایش بخر و اگه علاقه داری به تولید محتوا پیج بزن و فعالیت کن 

چون این دوتا کار برای شروع خیلی سرمایه زیادی نمیخواد 

میتونی رایگان آموزش ببینی مشاور محصولات مراقبتی پوست و مو بشی سرمایه خاصی نمیخواد مدرک خاصی نمیخواد آموزشاتش رایگانه 

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧

کار ماساژ ، پاکسازی و لیزر و...

هم سنگین نیست برات هم مدرک و سرمایه نمیخواد

میتونی دوره شو ببینی تو مراکز زیبایی کار کنی

از لحاظ سن و سالتم اوکیه

یا ساز یاد بگیری و آموزش بدی مثل دف 

اگرم فکر میکنی کارت میگیره و بودجه شو داری آنلاین شاپ بزن خرید و فروش کن واسه خودت

بعد میتونی آنلاین شاپ بزنی به جای این که از عمده فروشی جینی خرید کنی تک به قیمت کارخونه می‌خری 

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧