2777
2789
عنوان

دو هفته ای میشه دیگه پدرشوهرم پیش ما نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای وای... خیلی دلم گرفت.. خدا بیامرزتش💔

منی ک غریبه بودم. دلم اتیش گرفت. همه دعا میکردیم ک زنده پیداش کنن ولی💔

این دنیا با زجر بچه بزرگ کن بچه از خوشی گردش تفریح همه چی بزنه بشینه درس بخونه به امید شغل کار خوب

حالا ک روز خوشیش بود اینجوری  الکی الکی اتیشش بزنن  چقد گناه. دل ادم کباب میشه

روحشون شاد🖤

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
منی ک غریبه بودم. دلم اتیش گرفت. همه دعا میکردیم ک زنده پیداش کنن ولی💔این دنیا با زجر بچه بزرگ کن ب ...

میخوان حاصل زحمات یه عمر یه نفر رو بدزدن💔 خیلی سخته. خدا به دل خانوادش صبر بده. داغ جوون خیلی سخته واقعا

کاش فقط ماشینو میبردن دیگه به خودش چیکار داشتن💔

🤍.

مادرشوهر منم دو روزه فوت کرده 

من باردارم و نتونستم برم شهرستان، تو خونه دیوونه شدم

از طرفی شوهرم داغونه و نمیدونم چطور با روحیه خراب خودم و حساسیت روحی که تو بارداری پیدا کردم، میتونم با حال خراب شوهرم کنار بیام؟؟؟؟

گروه قرمز❤️ وزن 

خدا بهتون صبر بده عزیزم‌

میدونم خودتم ناراحتی ولی همسرت ناراحتیش هزار برابر تویه سعی کن جلوش ناراحتیت و‌نشون‌ندی و‌کنارس باشی وکمکش کنی هیچ‌وقت غمش کمتر نمیشه ولی عادت می‌کنه به این‌غم

شاید بداخلاقم بشه ولی تو‌صبوری کن

منم پدرشوهرم دوساله فوت‌کردن و هنوز باورش برام سخته خیلی مرد دوست داشتنی بود🥲

آره واقعا همیشه میگم خدا هیچ‌کس و‌با از دست دادن عزیزش امتحان نکنه 

خدا اسیران خاک را رحمت فرماید ازجمله مادرعزیز خودم وپدرشوهرشما.ولی بخدا مرگ سن پایین زیادشده همین هفته همکلاسی ام فوت شدنمیدانیددخترنوجوانش جقدبیقرار بود.ولی خداکنه همه ادما حداقل عمرخودشون رابکنن بعدبرن.مثل مادره من وپدرشوهرشما