2777
2789
عنوان

امشب منو شوهرم دوتایی بودیم ❤️

245 بازدید | 20 پست

سر یسری مسائل ترجیح داد بمونیم خونه اما بمن گفت اک دوس داری برو خونه بابات دلم نیومد تنهاش بزارم میشه برامون دعا کنید خدا بهمون بچه صحیح سالم بده ❤️🥰

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻خدا جونم خودت دامن منو سبزکن بهم بچه صحیح سالم بده❤️🥰                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

خوش باشین

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاءالله سال دیگه۳نفری باشید منم مادرم دعوت کرد دخترم گفت نریم خودش سفره یلدا تزیین کرده برامون قربونش برم الهی اینقدر قشنگ شده عکسم ازمون گرفت حالا میگه بشینین پذیرایی کنم ازتون😍

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
ان شاءالله یلدای دیگه سه نفری جشن میگیرین

ممنون عزیزدلم الهی امین انشاالله شمام هرچی میخواین برسین❤️

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻خدا جونم خودت دامن منو سبزکن بهم بچه صحیح سالم بده❤️🥰                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

ایشالا یلدای بعدی تاپیک امشب منو شوهرم و نینیمون باهم بودیم رو ببینیم ازت😍

اخی عزیزدلمممم مرسی از دعای قشنگت انشاالله خدا از دهنت بشنوه ❤️🥰امیدوارم شما ب هرچی میخواین برسین

انشاءالله سال دیگه۳نفری باشید منم مادرم دعوت کرد دخترم گفت نریم خودش سفره یلدا تزیین کرده برامون قرب ...

الهی عزیزم مرسی انشاالله خدا از دهنت بشنوه❤️

خدا دخترگلتو خانوادتونو براتون حفظ کنه همیشه ارامش داشته باشین🥰

ان شاءالله یه بچه ی صحیح و سلامت خدا بهتون بده وسال بعد تاپیکش بزنی

الهی امین مرسی عزیزم❤️🥰

خوش باشین

یکم جفتمون کم‌ حوصله ایم ❤️🥰ولی امیدوارم خدا ب دلمون نگا کنه

اخی عزیزدلمممم مرسی از دعای قشنگت انشاالله خدا از دهنت بشنوه ❤️🥰امیدوارم شما ب هرچی میخواین برسین

قربونت بشم از ته دلم برات دعا کردم 

حرف از تعریف و اینا نیست ولی امام رضا روی منو تا الان زمین ننداخته ایشالله اینبارم نمیندازه🥺❤

یکم جفتمون کم‌ حوصله ایم ❤️🥰ولی امیدوارم خدا ب دلمون نگا کنه

به خاطر بچه بی حوصله این؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻