دخترbarani مدیر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 3963 عنوان سوابق تحصیلی رو تایید کنیم یا خیر | مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 16 پست با توجه به این که میخوام کامل ترمیم کنم باید الان تایید کنم قبلی رو؟ فارق التحصیلم لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚 دیروز | 21:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناممستعارناممستعارنا عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 130 اتفاقا کار خوبی کردی من لای عمومی باز نکردم بیشتر از ضعفم بوده چون من توی تخصصیام مشکل دارم ولی بزودی میخوام خوندن و شروع کنم
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 3963 منم یکی از کارایی که بعد کنکور میخوام انجام بدم ثبت نام یه دوره سیاه قلمه:) امسال خونوادم به رشته ها ... خیلی هم خوبببب واقعا نقاشی فوق العاده هست ، منم ممنونم ازت 💋💋. امیدوارم یلدای سال دیگه اون نقطه که دوست داری باشی 🍉❤ لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚