2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قبلنا خورده بودم

تو دوران عادت ماهانه خوردنش مشکلی نداره

من حس میکنم باعث ادامه دار شدن پریود شده

شماتجربه ای ندارین ؟

چند مدت استفاده کردین ؟

تاثیرش رو باردار شدنتون چطور بود ؟

تنبلی تخمدان نیاورد براتون ؟

تو دوران عادت ماهانه خوردنش مشکلی ندارهمن حس میکنم باعث ادامه دار شدن پریود شدهشماتجربه ای ندارین ؟چ ...

راستش مدت 20 روزی خوردم تو دوران پریودی نخوردم این قرصا تقویت میکنن تخمک رو تنبلی نمیارن ولی چون تو بعضی تاپیکا دیدم زیاد به باروری کمک نمیکنه ناامید شده بودم نخوردم ازش بعد دو سه ماه بدون دارو باردار شدم انشاالله واسه تو جواب بده و این ماه باردار باشی

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راستش مدت 20 روزی خوردم تو دوران پریودی نخوردم این قرصا تقویت میکنن تخمک رو تنبلی نمیارن ولی چون تو ...

ممنون گلم . من اتفاقا تعریفش رو زیادشنیدم

ممنون که جواب دادی

و ممنون از دعای خیرت

یلداتم مبارک

ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی ❤️

ممنون گلم . من اتفاقا تعریفش رو زیادشنیدمممنون که جواب دادیو ممنون از دعای خیرتیلداتم مبارکان شاءالل ...

مرسی گلم اگه سونو دادی مشکلی نداری هیچ نگران نباش همینکه بیخیال باشی میبینی پریود عقب انداختی ومثبته یلداتونم مبارک انشاالله سال بعد این موقه بچتون بغلتونه

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی گلم اگه سونو دادی مشکلی نداری هیچ نگران نباش همینکه بیخیال باشی میبینی پریود عقب انداختی ومثبته ...

ممنونم عزیزم ان شاءالله که سال بعد بچم یا تو دلم یا تو بغلم باشه ❤️

سوالی که از اون دوستمون کردم اگر ممکنه شما هم پاسخ بدین اگر تجربش رو داشتینممنونم 🩵

عزیزم واسه من روی پریودم تاثیری نداشت ، شاید مجموعا ده روز استفاده کردم ، روزی دو عدد و همون ماه اول باردار شدم و قطعش کردم 

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.