2777
2789
بهش گفتم پس چرا منو گرفتی گفت پشیمونم گفتم خب برگرد از اشتباهت گفت پس چی فکر کردی

خواهر من فشار اقتصادی بخدا زیاده.شوهرت اشتباه کرده که از اون کلمات استفاده کرده.ولی شما تو دلت ببخشش ولی جوری رفتار کن که ردونه اشتباه کرده

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر حق میدم ناراحت باشی،بحثه دیگه ادامش نده برو یه دوش بگیر اروم میشی

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

اشکالی نداره یه لحظه عصبی شده یه چی گفته

گ.وه خورده که گفته

آدم تو عصبانیت نباید به همسرش توهین کنه! توجیه نداره

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

حرفتون درسته ولی دیگه بعضی وقتا نمیشه آدم خودشو کنترل کنه ولی به شرطی که بعدا عذر خواهی کرده باشه

آدم چیزیو به زبون میاره که توی فکرش بوده 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

آدم چیزیو به زبون میاره که توی فکرش بوده

عذر میخواهم ریپلای میکنم

من بعضی وقتا تو عصبانیت یچیزایی میگم نه فحش و اینچیزا ولی خب بعد که بهم میگن اصلا یادم نمیاد من این حرفارو زدم ،اینطوری نگید،زندگیع دیگه بحث داره همه چی داره مثل بحث با برادر پدر مادر هر کی 

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

مخالفم باهاتون اون زمانیه که در حالت عادی باشی موقع حس عصبانیت تو صدم ثانیه هم به ذهنت میاد هر به زب ...

منم مخالف حرف شمام ، توهین به همسر هیچ توجیهی نداره 

والا همه عصبی میشن ولی همه دهن دریده نیستن 

توهین کم کم سردی میاره 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

بهش گفتم پس چرا منو گرفتی گفت پشیمونم گفتم خب برگرد از اشتباهت گفت پس چی فکر کردی

الکی میگه 

چون عذاب وجدان داره.‌ ی واکنشی از مغزه که وقتی گند میزنی میری برا نابودی. پرتکرارترین نمونه ش برا ما دهه شصتیاس مادرمون مثلا اگه ناخواسته آسیبی میرسوند حین ناخن گرفتن یا حموم کردن گریه مون که در میومد دوتا چپ و راستمون هم می‌کرد. بعد چند ثانیه بغلمون می‌کرد نازخری 

چهارتا خط هم راجع ب تغذیه مطالعه داشتم کمکی بربیاد دریغ نمیکنم.
عذر میخواهم ریپلای میکنممن بعضی وقتا تو عصبانیت یچیزایی میگم نه فحش و اینچیزا ولی خب بعد که بهم میگن ...

خواهش میکنم 

خب دیگه خوبه دارید میگید فحش و اینچیزا نیس 

من خودم آدم عصبی هستم ولی توهین کردن جز عصبانیت نیست ، چه معنی میده آقا به خانومش بگه خر؟!!! یا برعکس ، حالا اونجایی که گفته مغز اقتصادی صفری داری چیزی نیس که آدم بخاد ناراحت شه ولی خب آدمو به حیون نسبت نمیدن 

اون که بله توهین کردن در هر صورت اشتباهه

بله منم حرفم همینه ، ولی خب اینجایی که گفتن مغز اقتصادیت صفره نباید ناراحت بشن چون چیزی نیس 

خواهش میکنم خب دیگه خوبه دارید میگید فحش و اینچیزا نیس من خودم آدم عصبی هستم ولی توهین کردن جز عصبان ...

من کلا عادت ندارم فحش بدم خیلی کم خیلی 

ولی منظورم اینه یادم نمیاد یعنی فکر نمیکنم به حرفم دیگه 

من کلا عادت ندارم فحش بدم خیلی کم خیلی ولی منظورم اینه یادم نمیاد یعنی فکر نمیکنم به حرفم دیگه

شما فقط همون لحظه ذهنتون قاطی میکنه،ببخشید اینجوری میگما منظوری ندارم 

فقط همین از عصبانیت ،استرس و اضطراب میگیری و نمیدونی چی میشه