2777
2789
عنوان

برادر شوهر بهم گفت خر نفهم زدی دهن بچه رو پر خون کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 2540 بازدید | 164 پست
عزیزم. جز موارد معدود. عموم پدرومادر دلسوزتر از بقیه افراد وفامیل هستن برای بچه هاشون. خود مادر هم ب ...

برادر شوهر من انقده پروئه برمیداره به بچه میگه مامانت غلط کرده اگر چیزی بهت گف به من بگو 

بعد انقد پرو باشه به شوهرم بگه نبودی زنت بچه‌رو زد میخواستم بجات دست و پای زنتو بشکنم ؟

کاربری دست دو نفره ❤️😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله راه تربیت کردن زیاده اما بعضی وقتا بچه از دست در میاد. همه بچه ها که مثل هم نیستن. برعکس من بیشت ...

دقیقا بخدا بچه منم لج کرده بود جیغ میزد باید بذاری با پسر عمم برم خونشون منم شوهرم خیلی بدش میاد بچه جایی بمونه میدونستم بذارم بره پوستمو میکنه خودمم دلم طاقت نمیاره 

انقد جیغ زد گوشیو پرت کرد زمین زدمش

کاربری دست دو نفره ❤️😘

نه کاملا حق داری.‌ حرمتارو از بین بردهمن حدودا ۳ سال پیش دامادمون تو یه دعوای خانوادگی دخالت کرد منو ...

خواهرت چی میاد ؟ بچه هاش ؟ 

منم خیلی وقته قهرم 

کاربری دست دو نفره ❤️😘

برادر شوهر من انقده پروئه برمیداره به بچه میگه مامانت غلط کرده اگر چیزی بهت گف به من بگو بعد انقد پر ...

همینا با دخالتاشون بچه ادمو بی ادب میکنن. بچه یه چیزی میدونسته که دوییده رفته سمت این ادم. چقدر برادرشوهرت نادونه به خدا

نه کاملا حق داری.‌ حرمتارو از بین بردهمن حدودا ۳ سال پیش دامادمون تو یه دعوای خانوادگی دخالت کرد منو ...

خواهرت چی میاد ؟ بچه هاش ؟ 

منم خیلی وقته قهرم 

کاربری دست دو نفره ❤️😘

درسته ک مادریش اولویت با توسعه اما اونم عموشه  حرفش بد بوده منم باشم زن داداشم بزنه خونی کنه واکنش تندی نشون میدم..نهایت رفتم آمد کن ولی محل بش نزار

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
درسته ک مادریش اولویت با توسعه اما اونم عموشه حرفش بد بوده منم باشم زن داداشم بزنه خونی کنه واکنش ت ...

اخه میدونی چیکار میکنه مثلا به شوهرم میگه محمد به مامان گفتم بهت زنگ بزنه با بچه ات بیایین پایین دور هم باشیم (‌نمیگه زنت ،‌ میخواد بگه زنتو آدم حساب نمیکنم )

کاربری دست دو نفره ❤️😘

اخه میدونی چیکار میکنه مثلا به شوهرم میگه محمد به مامان گفتم بهت زنگ بزنه با بچه ات بیایین پایین دور ...

ولش کن محلش نزار اونم حق توهین نداشته

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
بعضی از آدمها دایه دلسوزتر از مادرن منم خونه مادرم باشم بچمون دعوا کنم برادرم نخود اش میشه به من بی ...

اخه من خونه خودم بودم بچه‌رو زدم 

بعد بچه دوید رفت پایین عموشم پایین بود قاطی کرد بچه‌رو دید

کاربری دست دو نفره ❤️😘