2777
2789

بعد قطع ارتباط ،حدودا چند روزی بیشتر نیست..

طرف خیلی صمیمانه یلدارو تبریک بگه..

همش هواتونو داشته باشه بازم و حتی نگفته براتون چیزایی ک لازم دارینو بفرسته و تهیه کنه..

پروفتون ی شخصیت خاصی باشه و اونم برداره کپیه همون شخصیتو بزاره پروفش

و...

نمیخوام زیاد راجبش فک کنم ولی خب..

همش احساس گناه دارم

عادیه؟اوکیه؟

هی خدا

دارم روانی میشم-

[...ARMY...]

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سر اینکه من آسیب میدیدم من...

یعنی چی تو اسیب میدیدی؟ میترسی وابسته بشی ولت کنه؟ 

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

یعنی چی تو اسیب میدیدی؟ میترسی وابسته بشی ولت کنه؟

ن بحثِ ول کردن نیست

رابطه ای ک الانم ما داریم

قبلا بهم خورده بود 

سر رفتارایِ مسخرش

ولی قول داد همه چیو درست کنه

درست کرد

ولی دیگ ن تونسم گذشترو فراموش کنم

از اونورم

هی گندای بدتری میزد

[...ARMY...]

ن بحثِ ول کردن نیسترابطه ای ک الانم ما داریمقبلا بهم خورده بود سر رفتارایِ مسخرشولی قول داد همه چیو ...

تو دوست داری برگردی یا نه؟ 

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

بعضی از ما پسرا حرفه ای نیستم.اگرم کاری میکنیم از سره ندونستنه.شما ببین ذاتش خوبه؟

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟

بعضی از ما پسرا حرفه ای نیستم.اگرم کاری میکنیم از سره ندونستنه.شما ببین ذاتش خوبه؟

کاش میتونسم یچی بگم..ولی نمیشه😐😂

اصلا چرا فک کردی ک..

بیخیال نمیتونم بگم

هوم

[...ARMY...]

نه نه...

حس میکنم از دختر خوشت میاد درسته؟ 😅البته دوست نداری جواب بدی مشکلی نداره گلم ولی اصلا حس عذاب وجدانم نداشته باش و فکر کنم این کارش یه ترفند روانشناسی باشه برای اینکه عذاب وجدان بگیری