2777
2789
عنوان

رفتم بیمارستان گفت حتی یک سانت هم دهانه رحمت باز نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 28 پست
نه دیگه عزیزم امشب ۳۹ رو‌پر‌میکنمیعنی فردا میشم ۳۹ هفته و ۱ روز

زوده هنوز دختر قشنگم. کل این هفته و هفته بعد رو وقت داری😁منم امشب ۳۹ رو پر میکنم هیچ خبری نبود. اما دیگه ما برناممون عوض شد فردا سزارین میکنم

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زوده هنوز دختر قشنگم. کل این هفته و هفته بعد رو وقت داری😁منم امشب ۳۹ رو پر میکنم هیچ خبری نبود. اما ...

نه عزیزم فقط این هفته رو‌وقت دارم 

گفت تا ۷ روز دردات شروع نشه باید بستری بشع برای امپول فشار 

عزیزم چی شد که نظرتون عوض شد تا سزارین کنی

نترسون من، من که کل این چند وقت خوابیدم، پس خدا به دادم برسه.ان شالله بی درد و به سلامتی بارتو بزاری ...

بدن با بدن فرق داره عزیزم ممکنه تو توی یک ساعت زایمان کنی ولی من زایمانام ۱۳ ساعت طول میکشه

نه عزیزم فقط این هفته رو‌وقت دارم گفت تا ۷ روز دردات شروع نشه باید بستری بشع برای امپول فشار عزیزم چ ...

اینجا که من هستم تا اخر هفته ۴۱ نگه میدارن قبل امپول فشار. 

من چند هفته اس حالم خوب نیست خیلی استفراغ میکنم و از حال میرم. بخاطر همین نمیخواستم بیشتر صبر کنم. هیچ اثری از شروع زایمانم نیست نه دردی نه چیزی . امپول فشارم اصلا نمیخواستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینجا که من هستم تا اخر هفته ۴۱ نگه میدارن قبل امپول فشار. من چند هفته اس حالم خوب نیست خیلی استفراغ ...

بهترین کار ممکنه رو کردی عزیزم 

شما رو من یادمه قرار بود تقریبا همزمان زایمان کنیم تو سبقت گرفتی😅😅♥️♥️🧿ان شالله که بسلامتی نینیت رو بغلت بگیری عزیزم

بهترین کار ممکنه رو کردی عزیزم شما رو من یادمه قرار بود تقریبا همزمان زایمان کنیم تو سبقت گرفتی😅😅♥ ...

قربونت❤️همین طور شما..امیدپارم زودتر نی نی تصمیم بگیره بیاد تو ام راحت شی🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40