2777
2789
عنوان

همه ی لباس هام برای بقیه هست

104 بازدید | 12 پست

من کلا لباسی ندارم شرایط مالیمون اونقدر بد هم نیست ولی لباس نمیخرن از بچگی کلا همینجوری بودم

یک لباس رو فکر کنم ۸ ساله دارم میپوشم میشه چون خیلی ریز هستم

بعدش یکی از دوست های مامانم همیشه برام لباس میاره استفاده‌ شده مال فامیل هاش رو 

خیلی کهنه نیستن ولی خب

امروز تصمیم گرفتم فقط لباس هایی که مامان بابام خریدن رو نگه دارم

لباس هایی که مامانم از کنار اشغال دونی میاره و یا دوستش برام میاره رو بندازم دور

دیدم اگه اون ها رو بریزم دور دیگه لباسی ندارم

حتی یه چیز گرم هم ندارم 

شاید تعجب کرده باشید گفتم از اشغال دونی

ولی همینطوره 

وضع مالیمون‌ هم بد نیست کلی زمین داریم

ولی مامان بابام خیلی خسیس هستن

من والا تا الان ندیدم بابام برای خودش لباس بخره یا لباس بقیه رو میپوشه یا لباس های کهنه رو میپوشه

مامانم فقط برای خودش لباس میخره ازلباس مردم هم استفاده میکنه

الان دیگه به لباس های مردم حس بدی دارم کلی انرژی منفی داره

اگه لندازم حتی شلواری ندارم که باهاش برم بیرون برام هم نمیخرن

چیکار کنم

نمیخوام استفاده کنم

فقط چند تا تیکه لباس خونه دارم همین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید اسی

ولی بیزارم از اونایی که ملک پشت ملک زمین پشت زمین میخرن

ولی اصلن از زندگی لذت نمیبرن

دوستی دارم سر و‌ضعش داغون 

خودش شاغل وضعش توپ 

چندین ملک داده اجاره

دلش نمیاد لباس بخره

ان شاالله  خودت به در آمد برسی  و همیشه شیک و مرتب با اعتماد به نفس عالی باشی🌹🌹🌹🌹

خوبه از همین حالا تغییرو شروع کن

این که گاهی دو خواهر یا دوست لباس هم بپوشن مساله ای نیست 

اما  این که شما گفتی ظلمه در حق شما 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

اسی با مادرتون صحبت کنید  ان شاءالله تغییر کنن

خودتم تلاش کن 

همین الان تاپیک قدرت جذب ی دوست بودم  ی سر بزن 

جالبه  البته خودمم قبلا استفاده داشتم ازین قدرت قانون جذب

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بنظرم چندتا لباس کهنه رو بزار تو دیوار بفروش با پولش یدونه لباس نو بخر، فقط حواست باشه که تو دیوار م ...

جدی میشه فروخت؟میخرن؟

بخوام آگهی بزنم شمارم‌هم معلوم‌میشه؟

چند بفروشم؟

جدی میشه فروخت؟میخرن؟بخوام آگهی بزنم شمارم‌هم معلوم‌میشه؟چند بفروشم؟

اره ولی قیمت خیلی پایین میخوان واسه همین میگم چند تا رو بفروش،میتونی چت دیوارو فعال کنی، ولی اونجا مزاحم مرد خیلی زیاده ،میخوای بیخیال شو .🙁

به حساب خود برسید قبل از آنکه به حسابتان برسند.