2777
2789
عنوان

دیت اول طرف بهتون چیزی داد

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 49 پست
خب باشه ولی من بدم میاد بهم نمی‌دونم می‌تونه فحش ترک کنه یا نه!یکم حرص میخورم سر این نهایت فحش من کو ...

خب اگ بدت میاد بهش بگو 

اصلاح نکرد کات کن

شوهرت نیس ک بمونی تحملش کنی

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط می‌خوام بدونم همشون فحش میده با فقط این بی ادبه

رل من فحش نمیده 

منم فحش بدم میگه نده بی ادب 

ولی گاهی ک...ننش رو میگه 

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

خب اگ بدت میاد بهش بگو اصلاح نکرد کات کنشوهرت نیس ک بمونی تحملش کنی

نمی‌دونم چه واکنشی نشون میده یوقت میگه برو اگر نمیتونی ،کات کنم دوست دارم از طرف من باشه ن اون

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

نمی‌دونم چه واکنشی نشون میده یوقت میگه برو اگر نمیتونی ،کات کنم دوست دارم از طرف من باشه ن اون

خب کات از طرف تو میشه دیگه 

تو بهش گفتی فحش میدی خودتو درست کن

خیلی همرو مسخره می‌کنه ،یکی از دوستش گفت پشت سر همه حرف نمیزنه حتی شما دوست عزیز

واییییییی 😐

کات کن بره اصلاااا دریغ نکن

خب این کلا حرفاش با فحشه یهو تو جمع صدای خوردن... درمباره

جالب نیس 

کامنت بالاییتم گفتم کات کن

اون میگه هریی،چحوری بهم بزنم؟ازون کله خراس

بگو بابام گوشیمو گرفته

پسر نبود تا این این دیوونه؟نمیدونم

نه والا از تنهایی و بی پولی، خرجم نمیکنه من ی کیک بخرم کلش رو میخوره ب منم نمیده🤣خلاصه بیشعوره ولی خیلی بامزس

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...