2777
2789
عنوان

بیاااین عکس میز یلدامون رو بزاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 42 پست
شاید تو همین مادر های گل نی نی سایت یکی حامله باشه و توان خرید نداشته باشه و دلش بخواد گناه داره این ...

گل اکسپلور اینستا پر از غذا و ترشک و لواشک و دسره همه بلاگرا الان دارن اموزش دسر یلدا میدن اگه یکی نخواد ببینه کلا باید گوشیو بذاره کنار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گل اکسپلور اینستا پر از غذا و ترشک و لواشک و دسره همه بلاگرا الان دارن اموزش دسر یلدا میدن اگه یکی ن ...

منم اینستا رو گفتم ولی چون باب میل یک سریا نبود   اصلا انگاری ندیدن پیاممو😂

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن

من الان خونه مادرشوهر بدون امکانات 

دیدم تکون نمیخوره 

دیگه خودم حاضر کردم ساده خودمونی 

الان کات کنم عکس میذارم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
گل اکسپلور اینستا پر از غذا و ترشک و لواشک و دسره همه بلاگرا الان دارن اموزش دسر یلدا میدن اگه یکی ن ...

علاقته گلم که اینطور برات اومده وگرنه اکسپلور هست چیزی به اسم مهمونی یلدایی و...توش نیست بعدم باید از یه جا کلید بخوره اینکار نکرد

اینجام بیشتر از اینستا مادر حامله داره انجام ندادنش بهتره

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
الان وقتشه یه زیرسفره بندازی این سینیم بذاری جلوت سریال ببینی و بخوری😀😀😀

خوردیم ترکیدیم 😅

شوخی کردم 

زیادم نخوردیم به خاطر بچه ها ترسیدم مریض بشن جمع کردم

هوس کیک خونگی کردم  

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
هوس کیک خونگی کردم

خیلی راحته 

دو لیوان ارد 

نیم ق بکینگ پودر 

یه ق وانیل 

۴ تخم مرغ 

یه لیوان شیر 

یه لیوان روغن 

یه لیوان شکر 

هر جور دوستداری قاطی کن هم بزن 

بریز قالب فر ۴۰ دقیقه ۱۴۰ درجه 

بعد بالاش ده دقیقه 

خیلی راحته دو لیوان ارد نیم ق بکینگ پودر یه ق وانیل ۴ تخم مرغ یه لیوان شیر یه لیوان روغن یه لیوان شک ...

مرسی دوستم

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....