2777
2789
عنوان

بیاین بهتون شعر هدیه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 78 پست
منننن تولوخدا👈👉

سلام عزیزم چشمممم

کنون که می‌دمد از بوستان نسیم بهشت
من و شراب فرح بخش و یار حورسرشت

گدا چرا نزند لاف سلطنت امروز
که خیمه سایه ابر است و بزمگه لب کشت

چمن حکایت اردیبهشت می‌گوید
نه عاقل است که نسیه خرید و نقد بهشت

به می عمارت دل کن که این جهان خراب
بر آن سر است که از خاک ما بسازد خشت

وفا مجوی ز دشمن که پرتوی ندهد
چو شمع صومعه افروزی از چراغ کنشت

مکن به نامه سیاهی ملامت من مست
که آگه است که تقدیر بر سرش چه نوشت

قدم دریغ مدار از جنازه حافظ
که گر چه غرق گناه است می‌رود به بهشت🦋

دهه هفتادی نیستم والا ، دهه هشتادیم؛ 7و 8 قبلا ها عدد مورد علاقم بودن. و الان دیگه نمیتونم کاربریمو تغییر بدم  واسم صلوات میفرستی ؟:)
سلاممم، یلدات مبارک!زلفت هزار دل به یکی تار مو ببستراه هزار چاره گر از چار سو ببستتا عاشقان به بوی ن ...

مرسی گل

طوفان زده ب قلبم گرد و خاک پره دورم زخمیه همه جونم هم روحم هم عقلم از دست رفته دیگه من تو شلوغی آرومم نمیشناسم‌خودم رو من با یه غریبه هم خونه ام، با خودم تو جنگمو خودم شکوندم قلبمو با خودم حرف میزنم خودم‌نمیفهمم حرفمو من زیادی خوب بودم یکی بیاد بد بودن رو یادم بده هر کی اومد یه زخم رو دلم‌گزاشت آخه چقدر بشکنه یه آدم دلش رو لبم خنده ولی این دل ماتم زده ، دل خوش نیس؛ نمیدونم چمه انگار ب کل باغ من آفت زده....گرفته کل جونمو بازم‌غمت درد من زیاد ولی طاقت کمه تو تنهاییم خودم‌پشت خودم بودم ک این دلتنگی ها روی دلم تاول زده از خودم گذشتم اما از تُ ن من فقط خوبت رو میخوام‌حتی با غیر خودم:(

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من

سلاممم! چشم

خمی که ابروی شوخ تو در کمان انداخت
به قصد جان من زار ناتوان انداخت

نبود نقش دو عالم که رنگ الفت بود
زمانه طرح محبت نه این زمان انداخت

به یک کرشمه که نرگس به خودفروشی کرد
فریب چشم تو صد فتنه در جهان انداخت

شراب خورده و خوی کرده می‌روی به چمن
که آب روی تو آتش در ارغوان انداخت

به بزمگاه چمن دوش مست بگذشتم
چو از دهان توام غنچه در گمان انداخت

بنفشه طره مفتول خود گره می‌زد
صبا حکایت زلف تو در میان انداخت

ز شرم آن که به روی تو نسبتش کردم
سمن به دست صبا خاک در دهان انداخت

من از ورع می و مطرب ندیدمی زین پیش
هوای مغبچگانم در این و آن انداخت

کنون به آب می لعل خرقه می‌شویم
نصیبه ازل از خود نمی‌توان انداخت

مگر گشایش حافظ در این خرابی بود
که بخشش ازلش در می مغان انداخت

جهان به کام من اکنون شود که دور زمان
مرا به بندگی خواجه جهان انداخت🌿

دهه هفتادی نیستم والا ، دهه هشتادیم؛ 7و 8 قبلا ها عدد مورد علاقم بودن. و الان دیگه نمیتونم کاربریمو تغییر بدم  واسم صلوات میفرستی ؟:)
من

سلام عزیزم یلدات مبارک

میر من خوش می‌روی کاندر سر و پا میرمت
خوش خرامان شو که پیش قد رعنا میرمت

گفته بودی کی بمیری پیش من تعجیل چیست
خوش تقاضا می‌کنی پیش تقاضا میرمت

عاشق و مخمور و مهجورم بت ساقی کجاست
گو که بخرامد که پیش سروبالا میرمت

آن که عمری شد که تا بیمارم از سودای او
گو نگاهی کن که پیش چشم شهلا میرمت

گفته‌ای لعل لبم هم درد بخشد هم دوا
گاه پیش درد و گه پیش مداوا میرمت

خوش خرامان می‌روی چشم بد از روی تو دور
دارم اندر سر خیال آن که در پا میرمت

گر چه جای حافظ اندر خلوت وصل تو نیست
ای همه جای تو خوش پیش همه جا میرمت🌱

من

سلام، یلدات مبارک!

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد
وجود نازکت آزرده گزند مباد

سلامت همه آفاق در سلامت توست
به هیچ عارضه شخص تو دردمند مباد

جمال صورت و معنی ز امن صحت توست
که ظاهرت دژم و باطنت نژند مباد

در این چمن چو درآید خزان به یغمایی
رهش به سرو سهی قامت بلند مباد

در آن بساط که حسن تو جلوه آغازد
مجال طعنه بدبین و بدپسند مباد

هر آن که روی چو ماهت به چشم بد بیند
بر آتش تو به جز جان او سپند مباد

شفا ز گفته شکرفشان حافظ جوی
که حاجتت به علاج گلاب و قند مباد🌱

مرسی عزیزم

قربونت🌿🦋

من من من

سلام چشمممم!✨

می‌دمد صبح و کله بست سحاب
الصبوح الصبوح یا اصحاب

می‌چکد ژاله بر رخ لاله
المدام المدام یا احباب

می‌وزد از چمن نسیم بهشت
هان بنوشید دم به دم می ناب

تخت زمرد زده است گل به چمن
راح چون لعل آتشین دریاب

در میخانه بسته‌اند دگر
افتتح یا مفتح الابواب

لب و دندانت را حقوق نمک
هست بر جان و سینه‌های کباب

این چنین موسمی عجب باشد
که ببندند میکده به شتاب

بر رخ ساقی پری پیکر
همچو حافظ بنوش باده ناب🌿

خواهش شعرت خیلی زیبا بود ♥️♥️😍

قربونت عزیزم😄🦋

با سلام هرکس هر چی داشت از خود می دهد شعر حافظ در شمار هدیه نیست

سلام بزرگوار، درست می‌فرمایید. ولی من منظور بدی نداشتم. ✨

مرسی گل

قربون شمااا

قربون شمااا

خدانکنه گل

طوفان زده ب قلبم گرد و خاک پره دورم زخمیه همه جونم هم روحم هم عقلم از دست رفته دیگه من تو شلوغی آرومم نمیشناسم‌خودم رو من با یه غریبه هم خونه ام، با خودم تو جنگمو خودم شکوندم قلبمو با خودم حرف میزنم خودم‌نمیفهمم حرفمو من زیادی خوب بودم یکی بیاد بد بودن رو یادم بده هر کی اومد یه زخم رو دلم‌گزاشت آخه چقدر بشکنه یه آدم دلش رو لبم خنده ولی این دل ماتم زده ، دل خوش نیس؛ نمیدونم چمه انگار ب کل باغ من آفت زده....گرفته کل جونمو بازم‌غمت درد من زیاد ولی طاقت کمه تو تنهاییم خودم‌پشت خودم بودم ک این دلتنگی ها روی دلم تاول زده از خودم گذشتم اما از تُ ن من فقط خوبت رو میخوام‌حتی با غیر خودم:(

سلام! یلدا مبارک!ونق عهد شباب است دگر بستان رامی‌رسد مژده گل بلبل خوش الحان راای صبا گر به جوانان چم ...

خیلی خیلی ازتون متشکرم بابت این هدیه ارزشمند 

احترام=احترام من همیشه توی تاپیکهام و یا کامنتی که میذارم ادب رو رعایت میکنم انتظارم از کسانی ریپلای میزنن هم همینه 
بیشتر دست حافظ درد نکنه😅✨

دست ناشرشم درد نکنه، .چون شاعر تا ناشر نداشته باشه، کسی شعراشو نمیبینه و نمیخونه😄

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
خیلی خیلی ازتون متشکرم بابت این هدیه ارزشمند

بزرگوارید!😄🤍🌺