2777
2789
توقع به جا من الان خودمو ناراحت کردم عصبانی بشم ایا همه چیز درست میشه؟ ببین عزیزدلم هرکی براساس شعور ...

اما به نظرم شما قبل شب یلدا زو باید یادآوری میکردی که اینجور قافل گیر نشی وشانتو پایین نیارن این رسم همه دارن تقصیر خانواده اش هست که به اصطلاح زرنگی میکنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣🤣آخی رسم یه ایران اینا ندارن خدایی ما هم برای زن داداشم شب یلدایی نبردیم چون راه دور بود و وس ...

🤣🤣🤣 اتفاقا همسرم برام طلا خرید بعد دوهفته پیش مادرشوهرم جلو من به شوهرم گفت یه نوشته پیدا کردم که ۱۳ گرم بهت طلا دادم برا زنت شب یلدا طلا خریدی! منم گفتم وقتی ورشکست شد کادوهایی که برام خرید همه رو پس گرفت! گفت عب نداره! گفتم اره اخه شما رسم دارین کادو نمیدین یا پس میگیرین! بحثو عوض کرد🤣🤣🤣

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
اما به نظرم شما قبل شب یلدا زو باید یادآوری میکردی که اینجور قافل گیر نشی وشانتو پایین نیارن این رسم ...

عزیزم اگر با من هستین که ما رسم نداریم اما سه سال عقدم سال اول یلدایی یه دست لباس خانواده همسرم واسم اوردن

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

من جای این اقا بودم اصلن روم نمیشد برم شام بخورم

دست خالی

من نامزدم دانشجو بود

راه دورم بود

یعنی هزینه اتوبوس هم میداد میامد دیدنم

از دوستش قرض میگرفت برای من هدیه میاورد برای خانوادم گز میاورد 

نه گلم اتفاقا زودم ازدواج کردم

عزیزم شاید تو خانوادشون خیلی این مناسبتا مهم نبوده یا یکی به شوهرت یاد نداده، غصه اینچیزا رو نخور

اگه شوهرت ادم خوبیه خودتو درگیر این جزییات نکن 

ان شالله که خوش باشید همیشه

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️